Akademisyenanne Esradmr1 bizim dogum tarihimiz 5 ocak gozukuyor. Acaba zamaninda mi gelir, erken mi gelir? Sanirim genelde cok az dogum zamaninda oluyormus.
Kumsalinannesii Esradmr1 31+2 ultrasonda 24 31 Aralık görünüyor Ama Dr a Perşembe gittiğimde sorucam ☺️
Esradmr1 Evet bende herşeyi en sona bıraktım alışveriş hazırlık belki oyalanırım zaman geçer diye ama yok geçmiyor 😊
Kubradem Ecrinimm yok henüz doğumla ilgili konuşmadık ben normal düşündüğüm için bi sonraki muayenede çatı muayenesi yapar mi bilmiyorum ama
Yadeyade 30+6 ve 2.doğum zaman geçmiyor.ilkine göre daha kilolu ve şişim. 19 aralık tahmini ama sezerayn olursa 39da alıncak.heycan korku herşey var 😊
Esradmr1 Akademisyenanne yani benimde çevremde çok doğum yapan oldu ve hepsi tarihlerinden önce oldu 🤔
Hurit Sezeryan mi olacaksiniz normal doğum için o tarihlerde olabilir mi diyor yoksa bende 32. Haftamdayim fakat hiç doktorum birşey söylemedi doğumla ilgili siz sorduğunuz için mi söylemişti yoksa?
Esradmr1 Hurit son adet tarihinizi doktora söylediğinizde ultrason kağıdına doğum tarihi yazıyor yani o şekilde söyledi banada