Unlcsk Selam kızlar 6+3 haftayız henüz. İlk bebeğim. Cinsiyeti kız da olsa erkekte olsa mutluluktan uçacağım tabi ki ama sadece meraktan soruyorum yaşayan vardır belki 😍 adetimin 2. Günü test yaptım o kadar belliydi ki hemen kan verdim değerim 1229 çıktı. Hemen belli olursa erkektir diyorlar ama benim içime kız doğuyor sizin tahminler???😍😍
Sedos2020 Unlcsk hemen belli olup olmamasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum canım.hcg değeri döllenme zamanıyla alakalı erken yada geç cikiyo
Esra_benzek Unlcsk hiçbir fikrim yok bende 6+2 yim öyle bi öğrenme yolu varmı acaba bende çok merak ediyorum 😂😂
Yildizim5 Unlcsk ben 5. Hafta test yaptım anında kırmızı çizgi ve kan 2952 çıktı ama kız :) erkekle alakası Yok yani
ikincimucize Unlcsk adim_adim_annelik 6-8 haftadaki ultrason gotonu gönderebilirsin canım kuralları oku gönder tahminlerinin çoğu çıkıyo 😍
Denizgumuskaya Ben kızımda da yaptım ilk silik çizgi çıktı kanda da da 5 çıktı 😂😂 2 gün sonra verdimde ise 100’cikmisti test de de sonra gene yaptım koyu çıktı ikisi de
zelis63 Unlcsk canm benm adetim 2 gün falan gecti yaptm çok belirsiz çizgi çıktı bebeğim erkek alakası Yok
Hikayem3 Unlcsk adetim 1 gun gecti testim silikti erkek ama diger iki oglumda 1 gun gecmede ikiside cok netti
Denizgumuskaya Hikayem3 aslında onun hiç alakası yok yumurtlama zamanı tam olunca öyle çıkıyor benim dedigm gibi her ikisi de başta çok silik çıktı