kirpapatyasiii Merhaba kızlar araniza yeni katıldım inşallah benimde bir oğlum olacak eşimle isim konusunda orta yolu bulamıyoruz bizde soralım dedik ben Yiğit Ali istiyorum eşim Yusuf Poyraz siz ne dersiniz 🤗🤗
Suziiaannee kirpapatyasiii yiğit Ali güzel bi çırpıda söyleniyor 😍 Ama orta yol için bi senden bi ondan olabilir misal Poyraz Ali 😉
Aysekmn kirpapatyasiii kura çekimi yapabilirsiniz çok kararsız kaldıysaniz biz kardesimde öyle yapmıştık ve çıkan ismi koyduk ☺️ iki isimde çok güzel bence de söyledikçe kulağa hoş gelen ve soyadına uyan hangisi ise oda olabilir canım ☺️
melikeyakisikli yusuf poyraz daha güzel gibi canım yiğit ismide ali ismide çok güzel ama çok fazla var
EbruEgemen1123 Ali poyraz nasıl bence soyadınızla uyumuna bakın isim kombinasyonlarınızın söylenişi hangisi cuk diye oluyorsa o belli eder kendini bi de kapıda yazıp bakın derim bana çok yardımcı olmuştu o yöntem 😂😬
kirpapatyasiii Aysekmn Yusuf çıkar diye korkuma kura yapamıyorum 🤣🙈 Aslında bakın Yiğit Ali Bulut ne güzel ne kadar uyumlu 😁
kirpapatyasiii Başka isim koymaya bende açığım aslında ama eşim kabul etmiyor babasının ismi yusuf bana o yüzden istemiyorum diyor ama etkisi yüksek bence ısrarla yusuf istiyor açıkçası bende Yusuf istemiyorum