fatmaeray Hayriye06 evt cnm normal .rahim buyuyor cunku.happy mom diye program var onu indir canim hergun anne ve bebeginin bilgileri yenileniyor.ben hergun okuyorum bebegimle ve kendimle olan bilgileri tavsiye ederim.
Deryayaman Hayriye06 evet ya bizde 15. Haftamızdayıx akşam üzeri oturdugum yerde boyle cok hafıf regl agrısı gıbı bır agrı oluyor kasıklarımda
Songul1107 Hayriye06 Evet canım çocuk içimiz de geliştikçe bel boyun kasık Ağrılarımız artacak maalesef
minikmelegim_ Ben 16 haftalik oldum. Adet baslangic tarihimden beri çok kasık ağrısı çektim. Çok şükür bu hafta yok galiba bitti artık ağrımayacak :) cok normal ben ilk haftalarda cok korkuyordum her an adet olacagim saniyordum😐😂
minikmelegim_ Songul1107 22 haziran ama ben adet zamanim gelmeden hamile kaldigimi ogrendim. Yani benim adetlerim ck duzensiz ama adet tarihimle uyumlu gidiyor gebeligim
Songul1107 Poncikveannesi Evet gece hızlı hareket edıyorum uyku sersemi acıyla uyanıyorum yani dönerken
Songul1107 minikmelegim_ Anladım benim de düzensiz oluyordu hep evlenmeden en uzun 6 ay adet görmedim ben 😀
minikmelegim_ Songul1107 oo yok benim oyle degil🤣 döngü 28 gün ya mesela benim en fazla 40 gün olduğu olmustur 🤣 peki sizinki uyumlu mu adet tarihiyle