Gunes_7714 Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, reglime 7 gün var sizce kan tahlili veya erken gebelik testi yapsam belli olur mu ? Teşekkür ederim cevaplarınız için 😊
Sedos2020 Gunes_7714 ben 4gun kala silik çizgi ile öğrendim çok hassas bir gebelik testiydi ama..sen biraz daha bekle bence❤️
Eceveannesi Gunes_7714 cnm.benim.2 gün vardı evde idrarda cikdi ama hastaneye aynı gün gittim kese hicbisey yokdu bı hfta gün aşırı kan verdim güzel yükseldi şükür 1 hfta sonra kese göründü acele etme cnm dua et ins hamilesindir 🙏🙏
Crrescent Olmaz canım biraz daha beklemeslisin ben erken gebelik testini reglim 4 gün kala yaptım cıkmadı. 2 gün gecince belli oldu en iyi testi aldım fakat bekle biraz
Sese2 Canım ben gebelik belirtilerim var diye reglimden 1 hafta önce yaptım çıkmadı reflim 1 gün geçince yine yaptım şuan 13 haftalık hamileyim 🤰 rabbim isteyen herkese versin inşallah
mbusra06 Gunes_7714 merhaba canım benimde adetime 7 gün var bugün meraktan test yaptım negatif çıktı yani beklememiz lazım 😊
Deletedmom0048 Gunes_7714 ben 6 gün kala kan testiyle öğrendim resmî tatil olmasa daha erken öğrenecektim
Karaman Bende adetime 1 hafta vardı sabah aç karnına test yaptım silik çıktı şuan 10 haftalik hamileyim