Esra00721 Sedos2020 canım benim hayır tabiki de öyle birşey kesinlikle yok. Doktor günde 1 bardak Türk kahvesini zaten öneriyor için rahat olsun 🤗
Sema12 Sedos2020 cnm ben kahwesz hayatta yapamam hergn 1 fincan icerm korkma hcbirsey olmaz milletn abartmasna bakmaa seen avartmadign surece kahwed icebilirsn cayda .. ben bunu ayrica saglik ocagndaki ebeyed sormstm bu 2. Gebeligm kahwe icmeyi hc brakmadm
Demirleblebi Sedos2020 günde bir fincan kahve serbest. Ve ilk günden beri her akşam bir fincan filtre kahve içiyorum. Doktoruma sormuştum abartmadığın sürece iç demişti.
Bhrhira Sedos2020 hayır tabikide bosey olmaz doktorum kendisi dedi günde bir fincan kahve iç diye türk kahvesi ki ben herşeyi yiyip içen biriyim boşver sen takılma onlara abartmislat
Nursimali Sedos2020 bana doktorum gunde bir fincan turk kahvesini onermisti icini ferah tut hicbsey olmaz bir fincandan Allah in izniyle 🙂
Muge_Ert Canım bende hergün 1 fincan türk kahvesi içiyorum. 31.haftayım çok şükür hiçbirşey olmadı. Doktorun izin veriyorsa hiçbir problem yok. Sıkma hiç canını..
Kizkalesi Sedos2020 benim doktorum ilk üç ay yasak dedi sonraki dönemde gğdne bir fincan serbest. Yani bir fincandan bişey olmaz arada sırada nefsini köreltmek için bir fincan içebilirsin ama içmesen daha iyi
mnli Sedos2020 günde bir fincan kahve bir fincan çay içebilirsiniz kafein olduğu için daha fazlasını önermiyorlar kırk yılda bir fincan kahveden bir şey olmaz içiniz rahat olsun
Nursemin250719 Sedos2020 Saçmalama Tabiki hiçbir şey olmaz. Benim doktorum günde en fazla 2 tane içebilirsin dedi. Tavsiye etmiyorlar çünkü demir eksikliği yapıyor. Kalp durmasıyla hiç alakası yok. İçin rahat olsun. İnanma herkesin söylediğine canım.
nahirci6041 Sedos2020 ne alaka canım ya ben 29 haftalığım gebelığımın ilk haftasından bu zamana kadar her gun bir fincan türk kahvesi içiom hiç bir şey olmadı doktoruma da sordum nescafe içme dedi sadece türk kahvesi 1 fincan birşey olmaz dedi
Mucizebebegim3 Sedos2020 Abartmadkca zarari yok 1 kac gune bir 1 fincan icilebilir..nescafe cok zararli lnu hic tuketmeyin cok fazla cafei N var onda.
Fidan3594 Sedos2020 hayır elbette günde yada iki günde bir içebilirsin. Doktorum söyledi. Ben sağlıklı olsun diye sütlü filtre kahve içiyorum 🤭😄
CanselMayis Hiçbişi olmaz ben içiyorum sütlü kahve içiyorum encok ama turk kahvesi de içtim kaç kez hiçbişi olmadı abartmamak lazım sadece ayda 1 fıncandan ne zarar gelebilir ki hem aşersen ne yapacaktın ki o zaman ne diyeceklerdi acaba ?? Abartıyorlar bencd tamam bazı söyledikleri dogru eyvallah ama bazıları yanloş ve abartı eskiden annelerimiz babaannelerimiz yerlerinde durmazlarmış iş yapmaktan şimdi aman dur uzanma bebek düşer aman sunu yapma buna dokunma allah o bebegın ömrunu oraya kadar yazıyda sen yatagından kalkmasanda olacak olurdu zaten sakınılan göze çop batarmiş hiçbirşey olmaz bsnde içtim yani korkma sen
Burcuseda Sedos2020 😂😂😂 günde iki fincan içiyprum öğrendiğim günden bu güne şükür gayet iyiyiz 32+4 üz ilginç