Brnsl Sedos2020 doktorum bir fincan sade içebilirsin demişti bana. Korkmayın birşey olmaz Allah’ın izniyle. Herkese kulak asmayın doktorlar öneriyor.
Eceveannesi Sedos2020 kızı m da gözümü açar açmaz Nescafe içiodum zararliymis şükür bişey olmadı şimdi oğluma hamileyim doktor hergun türk kahvesi 1 tan icebilirsin dedi
Selinsu Bisey olmaz ara sira icmekten zarar gelmez. Ben hamileligin basindan beri büyük fincan kahve içiyorum bi sorun olmadi simdiye kadar
mavipapatya Sedos2020 canım endişe etmeni gerektirecek bir durum yok. Ağzı olan konuşuyor bilmiş bilmiş. Sen herşeyi abartmadan yiyip içtikten sonra sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Ayrıca türk kahvesi günde 1 bardak içebilirsiniz diyor doktorlar. Ki zaten nescafe gibi kafein olarak yüksek bir içecek değil
Sedos2020 mavipapatya aynen kafein oranlarına baktım en az türk kahvesinin Birde türk kahvesinin fincaninda 60mg kafein Siyah çayın bir fincaninda 40mg kafein var Kaç bardak çay iciyoz günde ona bişey demiyorlar buna konuşuyorlar..
gurcem Sedos2020 sacmalamasınlr canım ne olur sende ınanıp korkma 😒 ben her canım ıstedıgınde ıctm elhamdulillah bır zararnı daha gormedım yanı abartıp gunde bes fıncan ıcmedım bazen gunde bır fıncan bazen haftada bır fıncan ıcmısımdır.Ama canım ıstedıgınde ıctm mıllet ıcerken agzına bakmadım valla ınsanın canı cekıyor😂 ben kolayı hıc sevmezdım aslada ıcmezdım hamılelıgımde canım bır cektı bır cektı sana anlatamam e sorsan onada ıcme derler ama ben ıctm😌
gurcem Sedos2020 ya canın ne cekerse ıc 😇 aman canımın cektıgını yıyıp ıcmıceksem bu 9ay gecermı vallahı gecmez☺️ Sucuk salak sosıs aslaaaa yeme dıyorlar vallahıde yedım hemde ne yemek oyle böyle degıl 😂 hamıle kalmadan once sucuk salam asla yemeyen ben hamıleyken canm ıstedı ıstedı yedım 😍 cok sukur her ay kontrolumuzde dr normal dıyor şükürler olsun
Serpilsaltikalp Sedos2020 doktorum günde 1 fincan içebilirsin dedi.abartma dedi. Genelde aşmamaya çalışıyorum. Ama bazen 2 bile oluyor. Bu 2. Gebeliğim. İlk gebeliğimde doktoruma sormadan önce günde 4.5 bile içtim. Hiç de birşey olmadı. Herşeyin fazlası zarar. Kafein plasentadan bebeğe geçiyor evet ama etrafa çok da takılmamak laxım
Denizgumuskaya Sedos2020 😂 allahım ya ne manyak insanlar var yeminle 1 kerelikten ne olacakmış ben de kola içiyorum tövbe tövbe
Yhyh35 Sedos2020 günde bir fincan kahve ve çaydan birşey olmaz diyor doktorlar her söyleneni takma hamilelikte konuşan çok oluyor 😒
Mucize_istiyorum22 Sedos2020 sen onlara bakma abartıyorlar bn hep içerdim haftada 4 tane falan şimdi kalk ve yarim kalan kahveni yudumla😋😜
Sedos2020 gurcem onları bende yiyorum zaten valla zaten yediğim bir iki şey var onlarda da vaz gecemem. 😁
Deletedmom2224 gurcem salam sosisin bırakacağı zarar ultrasonda gözükmez ki. Burda koca karıların söylediği yanlış biseyden bahsediyoruz ama sosis salam doktorlarin özellikle tüketmeyin dediği şeylerin başında geliyor içindeki bakteriler bebeğe zarar verir ve bunu ultrasonda anlamazsınız zaten
Byza Sedos2020 ben hergun iciyorum çok şükür bişey olmadı 25+2 günlük hamileyim herkesin dediğine takılma bence
Deletedmom2224 Sedos2020 yok daha neler ya bu millet nasıl cocuk doğurmuş çok merak ediyorum hiç bsiey yiyip icmemisler galiba 😀 günde iki fincan kahve içebilirsiniz ne bebeğin kalbini durdurur ne düşük olur size bunları söyleyenlere de sağlam bi fırça atın hamile bir kadını korkuttuklari için