Medine91 Gözyaşlari icinde yazıyorum.14haftalik hamileyim.Her zaman cocugum olsun diye Allaha dua ederdim.Evlenmeyi bile anne oluyum diye istiyordum.Evlendim 3aydan sonra gebe oldugumu oyrendim.Cooook mutluydum artik her sey duzelicek diye dusundum esim deyisir artik dedim.Amaa... yanilmis.... her gun goz yasi her gun uzuntu. Ve artik karara geldim bu hafta aldiricam:( boyle bir babayla yazik olsun istemiyorum.Bu babaya cocuk fazla. Hamile birine el kaldirib vuran kim bilinir cocuguna neler yapar. Beni bu duruma sokdugu icin ona nifret ediyorum
Deletedmom124 Medine91 allah yardımcın olsun canım ama bebeğini aldırma yazık yavruna o kadar anne olmayı isteyen insan varki yavruna bakacak durumun varmı? Bilmiyorum ama kıyma ona bu saatten sonra alınmaz diye biliyorum camlı olmuş artık yavrucak
seymakumatarnsf Medine91 Canım çocuğunu aldırmaktansa adamı boşa. Çocuğun belki sana teselli olur. Sen bakarsın ona. Biz kadınlar güçlüyüz çünkü. Allah yardımcın olsun.
GamzeBetul Medine91 Yaşadıklarınız eminim çok zordur ama o bebeği siz mi yarattınz ki canını siz alasnz bütün uzuvları oluşmuş henüz hissetmesenizde hareket etmeye başlamış bir cana nasıl kastedersinz doğduktan sonra nasıl bi hayatı olacağını asla bilemezsiniz Rabbimin onun için yazdığı kaderi bilemez buna müdahale edemezsiniz ve bunu vebalini asla ödeyemezsnz sakın yapmayn böyle bir şey daha bugün izledim bi kürtaj videosu elini kolunu parça parça canlı canlı alıyorlar nasıl kıyarsnz Allahtan korkun tevekkül edin aldırmayn...
Papatya_anne Medine91 yapma bence kuzum kıyma ona.... Bende 14 haftalık hamileyim ve cok zorluk cektım... Maddi durumun iyi yasalar anneden yana birsey yapamaz... İyice araştır Rabbım yardımcın olsun
Medine91 Deletedmom124 calisiyorum kazancim cok iyi ama diyorlar ki bosanirsan ne yapar eder cocugu alir senden
Deletedmom124 Medine91 alamaz canım neyi alıyor daha çok küçük olacak bebeğinin sana ihtiyacı olacak belirli bir yaşa kadar çalışıyor isen sıkıntı olmaz alsa bakabilecek mi? Bir çocuğa bakmak çok zor inan bir avukatla görüş danış kesin boşanmaya niyetli isen ama yavruna kıyma kolayı kolayına evlat sahibi olunmuyor bir cana kıymak sana yakışmaz bence dünyanın en güzel şeyi anne olmak kucağına aldığında emin ol herseyi unutacaksın
Kelebegimmm İmkanında var özün baxarsan uşağına heç kşme ehtiyacın yoxdu.14 heftede artıq onun hreketlerids var balaca deyil.günahına girme gelecekde ğeşman olarsan
Bertug-Tugberk-Mom Medine91 Saçma sapan şeylerle gelmeyin buraya ya , insani zıvanadan çıkarmak için sahte hesaplarla geliyosunuz yeter artık. Gerçeksende Allah bildiği gibi yapsın sizin gibi düşünenleri, Allahın verdiği cani almaya kalkan sen kimsin bee!
Denizgumuskaya Sacmalama ya bi hayvan koca yüzünden çocuğuna mi kıyacaksın terk et uzaklara git bebeğini büyüt allah büyük de sen sabret allah o kadına kalkan elleri cehennemde yakacak emin ol sakin aldiriym fln deme bak bende fazla mutlu değilim ama rabbim bana o evladı nasip ettiyse vardır bi bildiği diyorm belki de ona bisy olunca çocuklarım bakacak bana ondan verdi iki evlat sakin ama sakin yapma bunu lütfen
Eceveannesi Medine91 bu kadar buyukken almazlar ama sakın günaha girme sana tavsiye eşinin suçunu bu bebeğe günahsız yavruya odetme madem eşin basdan böyleydi yapmasaydin çocuk günah o yavruya
Denizgumuskaya Eceveannesi millet cocugm olsn diye can atıyor bu elindekini aldırmak istiyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Selinsu Bende evlendiğimden beri siddet görüyordum bebek olunca düzelir diye düşündüm ama malesef sacma bi dusunceymis. 2 aylik hamileyken ve düşük riskim varken bile bana şiddet uyguladi esim olucak adam. Bende ayrıldım cocugumada zarar verir diye dusunerek. Suan bosanma asamasindayiz. Can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler. Onun yüzünden bebeğime kıyamazdim tabiki
Denizgumuskaya Selinsu en iyisini yapmışsın canm ama bu kadına şiddet uygulayanlar sürünür bigun insallah
Eceveannesi Denizgumuskaya kötü bişey demek istemiyorum neyse tövbe yarabbim daha neler duyacağım keşke böyle şeyler yazmasalar buraya
Selinsu Denizgumuskaya en son kavgamizda boğazımı sıkmıştı o gun ayrıldım zaten bir kac gun sonrada trafik kazasi yapmış şuan iyi yürüyemiyor allah cezasini vermis dedim kendi kendime
Deletedmom133 Medine91 yaptığın büyük günah ve hata farkındamısın o adam için hem kendini hem çocuğunu neden bu eziyeti yapıyorsun 2 ayda değişmiş olamaz değil mi hamile kalıp aldırmakta moda oldu bir adam için değmez bebeğinden böyle şeyler okudukça bebegimin yüzüne bakıp sarılıyorum burda bebek için yanıp tutuşan insanlar varken Allah vermiş sen katıl mi olacaksın yazık
ylzzz Medine91 seni üzmek istemem ama eşim düzelsin veya kötü giden bi evliliği değiştirir diye çocuk yapmayı yanlış buluyorum çocuğa da çok büyük haksızlık. Aldırman için bişey diyemem karar senin. Ben bebeğimi 15+3 de hissettim asla vazgeçmem çok güzel bi duygu altından kalkabileceksen miniğine kıyma
duyguyilmaz 14 haftalik bebegi kurtaj yapiyolarmi ki? Elini kolunu sallayarak gidip cinayet islemene kimse izin vermez. Bastan belli olan seylerde boyle dusuncesizlik yapip sonra cana kiyamazsiniz yok oyle bir dunya. Adamin ne mal oldugu belliymis korunsaydiniz ozaman.
kitapkurdu Medine91 o bebeğin canına nasıl kıyacaksınız eli var ayağı var cinsiyeti belli günah değil mi. 13 haftalık bebeğimi kaybettim dünyam başıma yıkıldı. Nolur sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. Madem eşinizden şikayetçisiniz boşanın ama o çocuğun canına koymayın