Hazemmirzam Kızlar merhaba adım gizem 2.gebeliğim 37÷4 hamileyim oğlum olucak inşaallah ilk doğumum normal ee tecrubelisin diyebilirsiniz bu kısma kadar benim şuan yaşadığım tecrübem dışı aşırı rahim ağrı var yürüyemiyorum yataktan kalkamıyorum bacak aramı açamıyorum döndüm diyelim bir daha öbur tarafa dönerken sanki kopacak gibi şiddetli acı duyuyorum rahmimde neden olur bu lütfen bilgi verin
R_abia Hazemmirzam Çatı ağırısı sanırım anlattığınıza göre. Yürürken kalkarken yatakta dönerken daha çok ağrı. Sanki prdaki kemik ağrıyor gibi dimi ? Kıyafet falN giyerkende oluyordu bende
Bilgeeferhat Hazemmirzam çatı ağrısı canım benimde 37. Haftamda başlamıştı bir de eşim ayağını kırmıştı üstüne bir sürü misafir geldi gitti ben geceleri ağlıyordum ağrıdan bazen 39. Haftada doğurdum ara ara ılık su tutuyordum bacak arama yastık koyuyordum biraz hafifletiyordu ama yürürken acı çekiyordum resmen
NurdanHakan Hazemmirzam ayni durumdayim ikinci bebegim geliyor 31.haftam ama ilk oglumda boyle bisi olmadi su aralar uyumaktan korkuyorum cunku cok sancılı oluyor donmem kalkmam bu hafta doktora gideceği m bacaklarimin arasuna aldigim yastikta biraz rahatlatiyor lakin.asla iki bacagim birbirine degmemeli sanki asiri zorlaniyorum
Hazemmirzam Zade oldum ilişki yasak dedi sanki girdigim var 2 aydır yasak dediniz ama bu dayabulmayack kadar kötü dedim bir bilgi vermedi yaşayan varsa diye yardim istiyorum
Hazemmirzam Bilgeeferhat kızım da yaşamadım yastık da koysam yok bacım hiç birşey fayda etmiyor yureyemiom artık
Bilgeeferhat Hazemmirzam rabbim kolaylık versin kuzum sen söyleyince o acıyı ağrıyı hissettim resmen sabır az kalmış
Hazemmirzam R_abia çatım normal doğuma müsait ilk doğumum da normal di böyle birşey yaşamadım çatı ya bağlıysa gene iyi haldeyim ohalde
Hazemmirzam Bilgeeferhat çok saolun teşekkür ederim inanın dayanamıyorum bebeğin arkasinda dönmek var birde penguen yürümekte cabasi 😭
Hazemmirzam NurdanHakan valla çok geçmiş olsun ya bende kızımda yasamamistim demekki erkeğe bağlı değil bu erkek bebek ağır olur derler
NurdanHakan Hazemmirzam yok alakasi cinsiyetle bu hamileligim ilkinden cok farklı geciyor ki oncekinde 30kg alarak tamamladim.hamileligi bole bir problem yasamadim suan 9kg almis haldeyim ama kendimj asiri hamile hissediyorum haraket ederken