mf_ozturk Kumru_ yok ya hala yukarlarda geziniyo inmeye de hic niyeti yok😅 Karnım cok kasılıyo hep taş gibi oluyo seninde öyle oluyo mu cnm
Kumru_ mf_ozturk Evet hatta bazen korkuyorum bu ne diye taş gibi oluyo karnım eğri büğrü görünüyo kasılmalar çok artti
Gebebe dmllerl aynen 😂 hepimiz sürpriz yumurta tasıyoruz oy benim tatlışım bebişim yaa 🤗 çok nazlılar bence 🥰😍😍
Berfinberf Gebebe çok yürüyorum karnım evet bu aralar çok sertleşiyor bu doğuma işaret mi😬 hadi inşaAllah 😊
-Ebru- Bi doğuramadık 🤣🤣 38+4 💕 Kasılmalar 2 haftadır var bende bebiş bi tarafta sertleşiyo ama kanala inmedi henüz karnım biraz aşağı düştü yavaş yavaş girmeye çalışıyo gibi
Berfinberf -Ebru- ya o bende de var özellikle sola doğru kasılıyor❤️ Biraz aşağı indi benimde🙏🏻 38+3 benimde
Gebebe Berfinberf aynen kuzum ben doktoruma sordum karnın sertleşmesi bebeğin iniş için hareket yaptıgının işaretiymiş ne kadar çok olursa o kadar iyi dedi dr
Berfinberf Gebebe Gebebe çok iyi buna çok sevindim😌 Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🤲🏻❤️🌸