1998 hiç kafana takma.Bende 1 senelik evliyim.7-8 aydan sonra bebek istedik eşimle.Tabi ara ara kayınvalidem bana da soruyor aynı zamanda eş dost.İster istemez bunalıyorsun çünkü bunaltıyorlar.İlk başta bende taktım bir ay olmadı iki ay olmadı..Canım sıkılmaya başladı artık.Sonunda doktora gittim çünkü her geçen gün soranların dozu daha da artıyor ve kişi kendinden şüphe etmeye başlıyor.Sanki yıllardır deniyorum da olmuyormuş gibi..Neyse Doktor folik asit verdi 3 ay kullan dedi herşey normal stres yok daha zamanın var dedi.Ee çalışıyorum işim stresli ve yorucu.Kısmetime şirket kapandı sevinsem mi üzülsem mi diye düşünürken..Hee şerde bir hayır vardır.Ne zaman kafaya takmamaya başladım , stres yapmadım kendi halime eşimle mutlu oldum..3üncü ayımın sonunda hamile olduğumu öğrendim.Yani şuanda 1 senelik evliyim ve 8 haftalık gebeyim.Demem o ki kimseyi takma.Hem yaşın çok genç hem çok yeni evlisin.Stres bebeği engelliyor.Rahat ol eşinle birbirinize zaman ayırın.Rabbim öyle zamanda veriyor ki bebeği ☺️ Ama deneyin..,sürekli deneyin.Adetinin başladığı 1 inci gün itibariyle 1-2-3..... diye sayarak 10 uncu gününden 17inci gününe en verimli zamanlar.Doktorum bana öyle dedi.Bu zaman zarfnda her ay düzenli ilişkiye girin.Diğer zamanlarda da..ama ki şu 10 ve 17ci gün aralığı çok önemli.Canını sıkma içini ferah tut ve sağlıklı beslen 😘