Cnsibrhm Arkadaslar 33+1 olduk bu aralar cok kasılmam oluyor nstye girdim bir ağrı çıkmıyor ama bu ara hep sağ tarafta toplanıyor bebeğim bununla alakalı önerisi olan varmı ne yapabilir kasıklarda çok baskıda oluyor baya bir zahmet yaşıyorum:(
ZAsk Cnsibrhm Aynı şekilde 26 haftadan beri yaşıyorum. 31+4 olduk. Dün kontrolde doktorum kontrol etti. Suyu iyi, açılma, enfeksiyon, mantar yok, nst girdim sancı yok. Ama kasılma ve aşağıya baskı mahvediyor. Ama aksi bir durum yok. 🤷♀️
CerenAkbulut Cnsibrhm ben 35+3 bebeğim son 2 aydır sadece sağ tarafımda. Artık morarmış gibi hissediyorum o taraf. Süreklide sertleşiyor. Doktor demek ki orda rahat dedi. Kasıklarıma batıyordu ama 2 gündür kaburgalarıma da batıyor 😔
Neslihansss Cnsibrhm benm 28 29 haftalarda başladıı 36 ymm şuan hala var ama temızlk yaptıgımda yada yoruldugumda oluyor daha çok normalde bukadar faZla olmuyorr normal sanirimmya bende girdm nstye bırsey cıkmadı.
Yeliz2311 Ayni sebepten bugun kontrole gittim bendede ayni acilma sanci vs yok kasilmalarin duzenli ve sik olursa gel dedi