20pamukseker 8 günlük bebeğimi uyandırmakta zorluk çekiyoruz emiyor uyuyor 3 saatte bir uyandırmaya çalışıyoruz her seferinde en az yarım saat uğraşıyoruz önerisi olan var mı (bu arada sarılığı yok )
defne55 20pamukseker 3 saat çok fazla canım onun için 1 saat bir buçuk saatte bir uyandır emzir şuan sarılığı yok ama zaman geçtikçe olur burnunu sık topuğunu sık uyandırmaya çalış
Kubra9595 20pamukseker benimde 5 gunlük kizim var uyandirmak zulüm oluyor altini acsamda uyuyor kalkmiyor 🤷♀️ cözüm bulamadim kendi canı isteyince uyaniyor
Cancana 20pamukseker erken doğumsa birde hala anne karnında hissede biliyor bazı bebekler benim kızım 34 haftalık doğdu. Zor uyanırdı burnunu sıkmak işe yarıyor 🙏🧿😂
Yagmurferdic 20pamukseker topuğunu sık canım ama canı acır diye çekinme topuk zarar veren can acıtan bir yer değil hastanede yeğenime sürekli ebeler hemşireler o şekilde yapıp bizede gösteriyorlardı. Beslemek önemli sarılık vs Allah korusun
Huzurumuz EmZırıyor olabılırsın amaa sütün doyurucu mu baktın mı bebişin günde kac kere bezını degıstryraun takıp et. Ablamın bebegı de zor uyanıyordu ablam emzırdıgını sanıyormus ama sütü kalıtesız cıkmıs doyurucu olmadıgı ıcın bebek acmıs kan şekerı düşünce bebekler cok zor uyanıyormus ac kalınca da sarılıga dönmustu sık sık emzır ve sütün doyurucu mu takıp et . Boş emıp agzı yorulup uyuyan bebekler de var
20pamukseker Huzurumuz fazlasını kusuyo sağdıcımda da sütüm geliyo kalitesiz olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Bsraermis8 20pamukseker benim yeğenim prameture doğdu ve sürekli uyuyordu doktor : topuğuna baş parmağınızla vurarak uyandırın demişti bazen ağlatıyorduk ama mecburen ne yapalım yoksa hep uyuma halindeydi
Cancana 20pamukseker doktora söyleyin bence illaki açıklaması vardır ama burnunu sıkmayı dene hemen ağlıyor zaten