Musel yoyeomu12 valla yüzyılda akın azmana gittim ordan cihangire gittim ama memnun kalamadım şimdi konakta müge emeksize randevu aldm cumartesi ona gidicem ve doğumumuda onda yapmayı düşünüyorum muayene ücretide sigortalıya 150 sigortasıza 220 tl
seymakumatarnsf yoyeomu12 Gebze Konak Hastanesi Soley Esmer'e gidiyorum. Çok memnunum. Hatta doğumun yatış işlemleri ve anestezi için Cuma tekrar görüşeceğiz☺️
yoyeomu12 Musel Mügeyi bende çok duydum bende düşünüyorum. devlete gidip doğumu onda yapmayı düşünüyorum ama acaba nasıl yapsam kaçıncı haftada gitsem
yoyeomu12 seymakumatarnsf Doğum ücetreti ne kadar canım? bide şeyi merak ediyorum, sürekli hastası olsanda aynı fiyat mı yoksa son dakika gitsem fiyat değişikliği oluyormu bşlgin varmı
seymakumatarnsf yoyeomu12 Son dakika olayını bilmiyorum. Değişir mi değişmez mi bir fikrim yok. Doğum fiyatı içinde Cuma günü öğreneceğim☺️Ancak İzmit'teki Konak Hastanesinde 3300müş sezeryan. Ben zorunlu sezeryan olacağım çünkü. Normal doğum da 3000miş.
yoyeomu12 seymakumatarnsf şimdi bi arkafaşımla konuştum yakını yapmış 2750 sezaryan olmuş komple bayıltma. edipralde 3000
seymakumatarnsf yoyeomu12 Aynen işte o civarda. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize🙏🏻🙏🏻
Mervemehr Ben Gebze Konak Hastanesi Müge hanımın hastasıydım. Genel olarak hastane ve doktorumdan memnundum. 20 gün önce doğum yaptım 😊