Haticemre21 Hanımlar bugün detaylı ultrason randevum vardı baltalimani kemik hastanesine gittim memnunda kaldım baktılar 15 20 dk falan 2 dk snra da dökümünü verdiler kağıda doktoruma göstermem icin gidicek olanlara bilgilendirmek istedim
Ocean Haticemre21 merhaba hangi bölüme aldınız perinotoloji uzmanımı yoksa normal radyoloji kadındoğummu
Haticemre21 Ppinarr devlet hastanesi ucret odemedim. Eğer yer bulamasaydım ozelde yaptircaktm şansıma hemen de gun verdiler yaptırdım
Nzziss Haticemre21 ben de özelde doktora gidiyorum. Detaylı için gün aldım ama 300 lira çok geldi. Ben de devlette detaylı yaptırsam sonra sonucu özeldeki doktoruma göstersem olur mu acaba?
Haticemre21 Nzziss bende ozelde kontrollerim falan zaten oluyor yani herkez genelde oyle yapıyor zaten
Haticemre21 Ocean kadın doğum ali tezel erol a aldım randevumu o beni yönlendirdi gun verdiler sarıyer de de cekildim uzman bi doktor du
Haticemre21 Ocean burada da okudum her doktor öyle diyor zaten de radyoloji ve perinatoliji doktorlari bakıyormuş
Haticemre21 Ocean benm gttgm radyoloji uzmani diye biliyorum ikisi de ayni bakıyor inceliyor diye okudum yorumlarinda da
Ocean Haticemre21 orda kuzenm çektirdi memnun kaldı benm doktorum bişey demeseydi bende orda çektirirdim canm
Haticemre21 Ocean anladm canm benn doktorm belirtmedi söyledi şuralarda var diye siz öyle deynce tereddut ettm smdi kabul etmezlermi acaba diye 😁
Haticemre21 duyguyilmaz evet bende hep 350 uzeri sordm birde tek gebelikse 400 diyorlardı şaka gibi 🤔