Gulsahf ozlemgorgel heyecanla bekliyorum bende oğlusumu ☺️ ama bu aralar bel ve kasık agrılrım çok arttı 😢
Deletedmom6 ozlemgorgel 27+1 haftalık benim de geçmeyen bir ağrı sanırım enfeksiyon daha hastaneye gidip tahlil yapmadım hastaneye gidicem
ozlemgorgel Gulsahf benimde bel ağrılarım arttı oturup kalkarken zorlanıyorum artık ama olsun dayanıcaz onlar için🌸💪🏻
ozlemgorgel Melteeeem herkeste değişkenlik gösteriyor gebelik🙂 Allah yardımcınız olsun çok şükür bende öyle birşey olmuyor
Derya21d 26+5 hem iş hem ev hazırlık bi yandan ağrılar desen uyutmuyor ama her şeye rağmen bi minik tekmesi içimi sevinçle dolduruyor ☺️☺️
ozlemgorgel Derya21d Allah yardımcınız olsun yaa artık çok yorulursunuz şu haftalardan sonra zor gelir. Evet o tekmeler herşeyi unutturuyor 😍 ama bazen de uyutmuyor 😂
Gulsahf ozlemgorgel aynen onlara bir şey olmasında ilk gebeliğim benim ağrım olunca çok korkuyordum ama burda herkes agrım var deyınce rahatladım 😁
Deletedmom6 ozlemgorgel Tam çatı ağrısı derler ya karnımın çök alt kısmı sanki bebek aşağı düşmüş gibi oluyor ve sık sık tuvalete gitme isteği oluyor wc ye gittiğim de ise çök ağrılı oluyor
Derya21d ozlemgorgel aynen öyle ya yorulduğum için uykum geliyor ama gece uyandırıyor kızçem halay zamanı diyor sanki 😂😂😂
ozlemgorgel Nigdelianne gittikçe ağırlaşıyor ağrılar artıyor evet ama kucağımıza aldığımız da hepsini unutacağız inşallah😍
ozlemgorgel Deletedmom6 ah o tuvalete sık sık gitmek gece 15 dakikada bir gidiyorum ben🤦🏻♀️🤣 artık bez bağlicam bende😂 Dediğiniz gibi enfeksiyon galiba hemen gidin doktora geçmiş olsun🌸
Deletedmom6 ozlemgorgel Ewet ya korkudan su içemez oldum 😣 Ewet sanırım çok enfeksiyon kapmışım hastaneye gidicem