Blgzr_58 Kızlar selamlar 11+6 günlük hamileyim vücudumda kırgınlık var grip olmaktan korkuyorum aspirin içsem bu akşam sorun olur mu sizce
Deletedmom2224 Blgzr_58 aspirin gebelikte kan sulanndirmak için kullanılır öyle bir sıkıntınız yoksa doktora sormadan kullanmayın zaten gripte filan ilaç verilmiyor malesef
Hatice_mustafa Blgzr_58 Hamilesin ama gebelikte kullanmıyoruz canım ılık duş al yat ya da olmadı acile git gebe insana ne yapılacağını onlar daha iyi bilirler geçmiş olsun 💕
Eliflercee Aspirin de yuksek oranda parasetemol var. Sakin doktorunuza danismadan kafaniza gire ilac lmayin. Bebegin tam gelisim asamasi.
Eliflercee Kan sulandirmak icin kullanilan ilac coraspirin. Aspirin ile ayni ilac degil karistirmayalim.
Sevda15 Canım ben hamilelikte aspirin kullanıldığını duymadım ama parol duydum ve kullandım mecbur kaldıkça sende çok zorda kalırsan iç ama onun yerine bence duş , nane limon sıcak çay kendini sıcak tutup bol bol dinlenip yatarsan daha sağlıklı olur 😊
Blgzr_58 Sevda15 bol bol dinleniyorum sadece yemek yapmak için ayaktayım o kadar Cuma günü kontrolüm var doktora danışıcam
Zeyk ilk aylar asprin dahil hiç bir ilacı kendi kafanıza göre doktora danısmadan kullanmayın bence. Gebe olmasanız bile kan sulandırıcı etkisi olduğu için asprininin gbelikte danışılması gerekir 3 ay sonrasında zaten agrı kesici olarak doktorlar parol veriyorlar gerekli durumlarda.