Gullcha Kizlar idrar testim normalde hep silik cikardi dun kan testimde pozitif cikti bugun şeytan dürttu dedimki akşam bi idrar testi yapiyim dedim hic cizgi cikmadi ikinci cizgi cikmadi kan testi verdim koşa koşa saat 9 da cikacak neden oyle oldu bebegime bisey mi oldu kan degerlerimmi düştu neden idrarda cikmadi 😣
BusraAydogan14 Gullcha Canım bence hemen kötü düşünme idrar testlerinde bazen çıkmayabiliyor sen gönlünü ferah tut senin stresinden bebisinde kötü etkilenir her şey yolundadır inşAllah🙏
Ecelif Gullcha cnm belki yaptığın testin markasıyla ilgilidir hemen üzülme bazı testler beta hcg daha iyi algılarken bazılarında kanda daha da yükselmesi gerekiyor
Deletedmom0098 Gullcha kan testi yaptırdığız halde tekrar neden idrar a gerek duydunuz ki en garantilisi kan testi zaten oda pozitif içinizi ferah tutun
Gullcha BusraAydogan14 canim cok korktum dün ogrendim daha ya yarin 2 katina cikip cikmadigina bakacaktik bugun idrar testini tekrarlayinca cizgi cikmayinca cok korktum koştum bende acile insallah bisey olmamistir
Gullcha Papatyam2017 idrarimda pozitif cikiyodu normalde bugun negatif cikti bebegime bisey olmustur belki diye korktum 😣
Gullcha Ecelif kuzum bana dua edin cok endiseliyim su an insallah hersey yolundadir 9 da alcam sonucu
Ecelif Gullcha dualarım seninle canım ama endişelenme dediğim gibi test markasıyla alakalı hem bak daha 5 gün var adetine normal olabilir bazı markalarda ben hamile olduğumu bildiğim halde silik çıkıyordu sen içini ferah tut
Gullcha Deletedmom0098 bana degerlerin düsebilir dediler idrar testini hergun tekrarla dediler korktum yaptim bende 2 gun icinde artis gostermezse dusuk oluyormus sanirim ondan korktum
Deletedmom0098 Gullcha hayır öyle bişey yok canım kan testinde bebek 1 günlük de olsa görünüyor ve garanti oluyor Doktora gittin mi keseye de düşmüşse hiç korkma
Deletedmom0098 Gullcha doktor bilir canım keseye düşmüşse büyür allahın izniyle doktorunmu küçük dedi
TunarinAnnesi Gullcha Canm endişelenme markalara göre değişiyor bazi testler 20 hcg baZilari 30 üzeri gösteriyor
Sinemcvk Gullcha daha kucukse idrar testinde cikmayabilir canim belli bi haftanin gecmesi gerekiyo diye biliyorum idrarda cikmasi icin ama kan oyle degil hemen cikabiliyo
Gullcha Sinemcvk kuzum dun ogrendim kan testi ile oncesi idrar testinde silik cikti normalde yarin beta yukselmismi diye bakilacakti ben idrar testi yaptim dayanamayip negatif cikti koştum acile olsa cikardi diye insallah bi aksilik yoktur
Sinemcvk Gullcha diyorum ya canim idrara pekte guvenmemek lazim yani bebis kucukse cikmiyomus İnsAllah Allah gönlune gore versin
Gullcha TunarinAnnesi valla kuzum 30 a yakindi zaten normalde zaten yarina kadar iki katina cikmasi gerekiyordu 40 in ustunde bile olabilirdi cok korkuyorum su an