Devoycem Kizlarm lutfen beni bilgilendirim ilk hamileligim Heycanli panik korku ve mutluyun Bgn kasiklarimdan bacaklarma dogru inen bir agri var gatta bayaa sk sk gelen bir agri Acaba bu dogum sancisi agrisimi bilniyorum lutfen yardm edn soyleyn Bide camasirimda koyu kivamli sari bi lekecik olmus kotu kokulu o neyin nesiii bilmiyorum Yardmci olunn
zcolak Devoycem benim daha deneyimim yok bilmiyorum ama postun üstte kalsın canım deneyimli biri görür umarım
Kumru_ Devoycem Benim araştırdığım kadarıyla doğum sancısı belden girermiş ve sonra karnin en üstünden başlayıp aşağı doğru yayilirmis. Ama tabi ben daha yaşamadığım için tam olarak bilmiyorum
Devoycem Zade dün acilmam yokt nts de sanci cikmadi hemen hastaneye gitmek istemiyorum bakalm daha gec goryruz nolucak :/
Merve60 Doğum sancısı belde ve kasıklarda başlıyor ağrı girdiginden itibaren dakika tutun bence kaç dakikada bir sancı giriyor bakın eğer dakikalar düşüyorsa ve sıklaşiyorsa doğum sancısı olabilir
Merve60 Şöyle tarif edeyim mesela sancı girdi saate baktiniz ikinci sancı girdiğinde yarım saat olmuş sonra bir bakmışsın 10dakikaya düşmüş gibi buna dikkat etmelisiniz Allah yardımcınız olsun inşallah canım 🙏
Merve60 Birde şunu soyleyim ilk hamileleginiz olduğu için eğer sık sık lavobaya cikiyorsaniz suyunuzda geliyo olabilir lekem var dediğiniz için diyorum çünkü bazen bazı vucutlarda su birden değil azar azar gelir allh korusun buna dikkat edin ben bu konuda çok sıkıntı yaşadım çünkü eğer öyle olursa doktora basvurun hemen bı muane olun bence kusura bakma böyle uzun yazdım sanırım aklıma gelenleri yazıyorum iki tane doğum yapmış biri olarak azda olsa bilgim var 😊
Devoycem Merve60 aaa gercektenmi ? Ben abdedt alayim diyorum surekli tuvalete cikiyorum azick azck cikabiliyorm Acaba o su olabilirmi Sabah 8 de gel dedi doktorum blmiyorm agrm artarsa sabahi bekleyemem sanirm
Ayzaninannesi Merve60 canım ben bir saattir 5 dkda bir tuvalete gidiyorum. Sende ağrı sanci var mıydı peki
Merve60 Devoycem ona çok dikkat etmelisin eğer lavobaya çıkman sıklasir ve artarsa doktorunla konus gerçekten aman deyim ihmal etme sancin varmı peki hala
Merve60 Cnm ben ilk doğumu normal yaptım sancım olmuştu ama ikincide sabaha kadar sürekli lavobaya çıkıyorum sabhta kontrolüm vardı doktor dedi suyun çok azalmış yani gitmesem Allah korusun bebek ölücek duruma gelmişti yani beni hemen acil sezeryana aldı yani bunu anlatmam nekadar doğru bilmiyorum ama yaşamış biri olarak tedbirinizi almanız için söylüyorum 🙏
Ayzaninannesi Merve60 ay bende zaten su azalması var 😔 böyle devam ederse ağrım da olmasa hastaneye giderim o zaman ben 😔