Mucizem67 DilaraEmrah ben 4 tane kaybettim 3 tane normal biri tup bebek bu bebis supriz oldu bi mucize oldu bize cinsiyeti ne
DilaraEmrah Mucizem67 mucizenize sağsalim kavuşun canım🌺 biz daha öğrenmedik cinsiyetini süpriz yapıcaktık kendimize)) bayrampaşada oturuyom
DilaraEmrah Mucizem67 renkli yapıldı evet. Cinsiyetini doktor kağıda yazıcak, biz kağıdı ablamıza vercez o da balon hazırlayacak)) küçük baby shower yapmış olucaz)
DilaraEmrah Mucizem67 fatihte hekimoğlu görüntüleme merkezinde yaptırdım. 5 ayda yaptırdım doktorum yönlendirdi canım
DilaraEmrah Mucizem67 demek istediğim volkan doktor 5 ayımda bana yaptırmamı söyledi renkliyi))) aynı hastanede yaptıra bilirdik, ama maddi acıdan başka yerde yaptırmaya karar verdik. radyoloji uzmanı baktı ultrasona
Mucizem67 DilaraEmrah banada sadece sana perinatoloji çekçek dedi hizmet çok pahalı 600 dendi..senin hiç kaybın varmıydı dilara
DilaraEmrah Mucizem67 istediğin yerde yaptıra bilirsin renkliyi doktoruma sormuştum. Evet, hizmetde 600 tl renkli. Ben yarı fiyatına yaptırdım gittiğim yerde
DilaraEmrah Mucizem67 şeker yüklemesini kendi doktorun yapıyor bildiğim kadarıyla, benim yüksek çıktığı için volkan doktor yükleme yapmadı