Mineebd Mucizem67 ben huseyin bey’e gidiyorum 37 haftaligim. 2. Dogumum. Hemde calisitigim hastane orasi. Bebek odasi ve kadin dogum servisinde hemsireydim 1. Katta yani :)) simdi malum izindeyim :))
Mineebd cansuaydin 5-6 sene oncesinde camin altindaydi o masalar alti dolap seklinde Suanda duvara monteli ince dikdortgen masalar var
cansuaydin Mineebd standart odada mi? Bana eğer müşavirlik olursa masa ayarlayabiliriz ama söz vermeyeyim demişti ilgili arkadaş.. sizden baya bilgi alabiliriz orada çalıştıysaniz😊😅
Mineebd cansuaydin ekstra masalar suit odalara ait. Size verilen bilgi dogrudur musaitlik olursa standart odalara temin edilebiliyor :))
eglhnztrk Mineebd Yaa kadın doğum hemşiresiyseniz doktorumuda tanırsınız belki, Engin Oral.☺️ Sık sık orada diye biliyorum. içerden bilgi almış olduk resmen, çok teşekkürler🙏🏻 Ayrıca size sağlıklı hayırlı doğumlar 🤗
Mineebd eglhnztrk tanımam mıı :)) kendisde beni çok iyi tanır 2014’ten beri hizmet hastanesindeyim ben :) işinde çok titiz bir hekimdir çok saygı duyarım kendisine ☺️ Aminm hepimize inşallah. 2 ocak’a gün sayıyorum bende 🙏🏼🥰
eglhnztrk Mineebd bende hekimliği için sadece geleceğim İstanbula☺️ Bir haftanız kalmış, sağlıkla gelsin yavrunuz, darısı bizlerin başına☺️
Mineebd Mucizem67 yani ne sürerseniz sürün ilk dönemde adaptasyon sağlanana kadar göğüs uçları yara oluyo malesef. Kendimdende tecrübe ettim. Göğüs pedleri ilk zamanlar çok sık ıslanıyo: ve meme ucu ıslak kaldıkça iyileşmiyo. Aventin göğüs kalkanını kullandım. Göğüs ucu o şekilde ıslak kalmıyo ve hava alıyo. İki günde iyileşmişti göğüslerim oğlumda... ama o kalkanı alana kadar çok çektim gerçekten acısından 🤦🏻♀️
ik0 Kızlar size 10.ayda aldığmz fiyat ve paket içeriğinin resmini yüklüyorum.Geçen gün aradık ocak sonuna kadar zam düşünülmüyomuş bilginiz olsun https://i.hizliresim.com/M1njO6.jpg
ik0 Mucizem67 evet canım bu başlık olduğu için onun fiyatını paylaştım😊 Fakat benim doktorum hastanenin doktoru değil dışardan gelicek bu hastaneylede anlaşması var.Ama açık konusiym ben odaları beğenemedim düşünüyosan.Annem babam kardeşim eşi kayınvalidem kayınpeder eşimin krdeşi hep yanımda olcaklar bi tane koltuk var🙄 E dışarda durcaklarsada durmalarının bi anlamı yok.Her iki tarafında ilk torunu olcak inşallah.Kimseyi mahrum etmek istemiyorm