DilaraEmrah Merhaba kızlar! Bahçelievlerdeki memoriala giden varmıdır? Hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz?
Mineebd DilaraEmrah bahçelievler memorial ayrı hizmet hastanesi ayrı. Böbrek vakfının ordAkinden bahsediyorsanız ben gidiyorum. Hüseyin Mutlu’ya ilk doğumumuda geçen kasımda orada yapmıştım
cansuaydin DilaraEmrah benim de doktorum o hastaneyle anlaşmalı.. orada olacak inşallah doğumumuz 37deyiz. Hastanenin fiyatları nasıl acaba 🤷♀️
DilaraEmrah Mineebd vakfın yanındaki hizmetden bahsediyorum)) emel kurtoğluna giden tanıdıklarınız varmıdır?
DilaraEmrah Melikektlu bende volkan doktora gidiyorum, emel kurtoğlu na giden tanıdıklarınız varmıdır?
Pelinim55 Melikektlu serklajinizi kim attı bende şişli memorial a gidiyorum ama serklaj çok pahali daha uygun bi yer ariyorum
DilaraEmrah Melikektlu benim ilk hamileliğim, tanıdık vasıtasıyla gidiyorum volkan beye, 2 kadın doktor değiştirdim, henüz 3 kere gitmişliğim var volkan doktora, bende memnunum)) ama emel hanımı da merak ettim ona giden varsa yorumunu alırım
Mucizem67 Melikektlu ben 15+5 günlük peki hastane bilginiz varmı doğum fiyatları nasıl doğum yapınca hastane odayı susluyormu ne gibi birşey ler yapiyorlar
cansuaydin Melikektlu aslında bana da.. sanırım yakın zamanda zam yapmışlar. Normal ve sezeryan arasındaki fark bana yüksek geldi açıkçası.. bir de epidural farkı fazla gibi ☹
Melikektlu Mucizem67 ya ben serkajımı orda yaptırdım hastane çalışanlarının ilgisi çok iyi ben ama doğımda oda süslemiyolar gailba
Mucizem67 cansuaydin cansu hanım siz hangi dr gidiyorsunuz kaç haftaliksiniz doğum ücretlerinizden bilginiz varmi
cansuaydin Mucizem67 vallahi kapıya süs de takmıyorlar bence herkes kendi susunu kendi getiriyor diye biliyorum, ben de öyle hazırlandım hatta..
eglhnztrk Mucizem67 ben hastaneyi aradığımda serbet, psikolog desteği demişlerdi sanırım hiç bir şey yapmıyorlar. Kürtaj olmuştum daha önce, kaldığım o da biraz küçüktü😬
cansuaydin Mucizem67 benim doktorum hastane disindan, o hastaneye sadece doğum icin geleceğiz insallah🙏🏻 normal doğum icin 4500 civarı fiyat aldik, ama olur da alirsak epidural hariç tabi..
Mineebd cansuaydin eglhnztrk Mucizem67 ikinci koltuga ekstra ucret aliniyor, o koltuklar acilip yatak olabiliyor. Odalarda cok kalabalik olunmasin diye tek koltuk sandAlye bulunuyor :) kalabalik aileler icin ekstra suit odAlar var gecelik ekstra ucret aliniyor, hastane susleme yapmiyor; hosgeldin bebek yAzili kapi susu var sadece. Ilk gun lohusa serbeti geliyor bir surahi. 2. Gun psikolog gelip gorusuyor :)