Ceylan35 Kızlar selam hamilelikte en iyi çatlak kremi hangisidir veya kullanan varmi ?ve kacinci haftadan sonra sürmek gerekiyo
Betzm Ceylan35 14de başla canım kaçıncı haftan bilmiyorum ama benim şuan karnım üçüz gebe karnı gibi yarık yarık mahvoldu kaşıyamıyorumda çok kötü oldu aşırı fayda etmedi kremler
bdsglm Ceylan35 16.haftamda başladım şuan 36.haftadayım hiç çatlağım olmadı. Lierac marka krem kullanıyorum 🤰
miine Frei öl, hindistan cevizi yağı , ve zeytinyağı kullanabilirsin, bn 12de başladım frei öl yağını 😊
miine Ceylan35 freil öl, watsonda bulabilirsin ama diğerlerini aktarda😊 erkenden başlıyorsun ki catlamayi birazda olsa önlemek için 😊
Betzm Ceylan35 yok kreme 14de başlamak gerek tabi kiloda aldım ama iç karnım çok darmış 9haftalıkken göbeğim çıkmıştı benim ama bu son haftalarda inanılmaz morardı kızardı yarık yarık😭😭😭
Szeys Benim doktorum Lierac phytolastil jeli önerdi piyasanın en iyi faydalı kremi dedi. 20.haftadayım karnım kocaman şişiyo nefes zor alıyorum. Şimdiye kadar dalinin bebek yağını kullanmıştım ama artık düzenli kullanmam lazım.
Szeys Esra_ss Valla bilmiyorum ki canım doktorum önerince ben de sipariş verdim şimdi. Bence işin aslı yatkınlıkla alakalı. Bakalım inşallah işe yarar
Kadert Ceylan35 lierac kremi aldım bende ablam ve onun cevreside bu kremi kullandı doktorumun önerdiği kremler arasındada var .ablamın hiç çatlağı olmadı umarım bizim de olmaz
Selinish_ Benden sana tavsiye ; bol bol su iç , her gün duş yap keseyle değil lif al kendine , ve hep nemli tut vücudunu ne bulursan sür aktardan yağ karışımı yaptır kendine 😊🥰 37 oldum hala çatlamadım .
Ceylan35 Çok saolun kızlar tavsiyeleriniz icin uygulicam ama bugünden sonra düzenli su içimi dua nemlendiriciler yağlar kullanicam insallah catlamam😂😂