Tugetpak Valeriamom ben kendim hemşireyim zaten. Dikkat ediyorum. Ettikçe daha çok kilo alıyorum sanki. Bakalım ne olacak Doğuma kadar
Tugetpak ebrucan ilk üç ay aldığımız kilonun bebeğe faydası YÖK kendimize alıyoruz 🙂 dikkat etsekte alıyoruz aslında 😅 örnek ben
Bnarinn ebrucan bebeğin gramı tahmini gögüs gramı suyu falan hepsi yazıyorken belli kilolar nerde. Bende çok korkuyordum alırım diye sadece 1 kilo aldım 22 haftadayım ki bebeğim kilosu boyu gayet yerinde. Eskilerin lafıdır bu zaten 😉
Tugetpak dilaraserdar ben bugün doktoruma sordum tuz pirinç un yasakladı ödeme meyillisin dedi ben sadece yanlarım ve göğüslerim büyüdü su ve yürüyüş çok önemli plesantada kanama varmış kanama olmasına rağmen besleyen damarlar çok iyi dedi su ve yürüyüş sayesinde devam et dedi
Susamtanesii Tugetpak yine sen zayıfsın canım bende kilo da var 16 haftaligim ve 6 kilo aldım. Ama takmıyorum kilo verilir bebeğimiz sağlıklı olsun da 🙂
Tugetpak Zeynepmum aslında emzirirken günlük 500 kalori yakıyoruz suyu bol içip yediklerimize dikkat edersek kolay veririz ama bizim ülkemizde emzirirken süt olsun diye tatlıyı dayıyorlar kadınlara süt sadece suyla artar. Bu hatayı yapmayın
Zeynepmum Tugetpak tabiki ama emzirdikce enerji ihtiyacimiz artacağı için yeme isteğimiz yine artacak 🙂
Handeberkay Hamilesin ye gitsin diyenlere kilo bu tabili verilir diyenlere sinir oluyorum. .tabıkı verilir ama fazla kilosunda tansiyon şeker sorununda bebeği kaybetmektense kaliteli ve sağlıklı yemek en güzeli
Tugetpak Handeberkay tabimizle öyle bizde zaten dikkat edip alıyoruz 🙂 kimseyi takmıcaksın aslında doktorun yada sağlık ocağındaki ebe bile Bilgi veriyor bu konuda
Zagrozunannesi Bende 2 hafta da tam 4 kılo aldım 19dan 21 e kadar doktor normal dedı zaten en fazla bu ıkı ay ıcınde kılo alıyoruz 🤗zamanı geldıgınde şeker yuklemesı yaptırıcam😅ama ben günde en az 1 ekmek yıyorum napim ekmek yemesem yemek yediğimi anlamıyorum🤔