Dilan08 Arkadaşlar merhaba 27+3 haftalık hamileyim bu aralar otobüse bindiğimde veya 15 dakika da olsa yurudugumde su geliyor bunu ediyorum çok fazla gelmemişti ama dün gece midem çok kötü oldu kustum ve biraz fazla şu geldi korkmaya başladım artık hemen hemen her şeyde su gelmeye başladı benim gibi olan var mı yarın muaynem var ama çok korkuyorum yardımcı olun lütfen 🙏😔
yoyeomu12 Dilan08 bende de olmuştu suyum geldi zannetmiştim hatta aralıklı zamanlrda 2 kez az denecek kadar kan gelmişti. gittiğimde cinsel ilişkiden dolayı zorlanıp kanayabiliceğinş, suyunda akıntı olduğunu söylmeişti
Gizemabc Dilan08 ben de 30 haftalık gebeyim. 25.haftadan beri çamaşırım hep ıslak. Ya beyaz akıntı oluyor ya da ıslak oluyor. Geçen ctesi doktora göründüm özellikle bu durumı belirtmedim; ama herhangi olumsuz bir şey söylemedi. Sanırım normal
merveker Dilan08 Canım ben de 27+2 yim. Benim de iç çamaşırım hep ıslanıyor doktoruma sordum akıntı o dedi ama ben de tedirgin oluyorum 🙄
Dilan08 Teşekkür ederim çok sağolun 😘😘❤ilk hamilelik bide ailelerde ilk çok tedirginim çok korkuyorum Allahım sorunsuz hepimizin kucağına almayı nasıl eder inşallah 🥰🥰❤
Tugceyalin Canim bende 27+2 yim suan. Bende de ara ara suyum gelmis gibi akinti oluyor idrar mi akinti mi su mu anlayamiyorum ama doktora kontrole gittgmde hersey normal cikiyor. Doktora demedim hic agrim olsaydi o sirada suphelenirdim ama sadece akinti.