Esen28 Kizlar bebek arabası alacağız travel sistemler var ya pusetli olanlar sizce hangi marka hangi ürünü almalıyız e bebek de falan var ama kullananlar daha iyi bilir dedim 🙈 yardımcı olursanız sevinirim
lazkizi61_ Esen28 bende alicam ilk defa eşim baya araştırdı ebebekten beğendik baby plus inşallah memnun kalırız :)
Esra2019 Selufkaa o modeli bizde çok beğendik ama altı çıkmadan puset üstüne konuyor o zaman da şekli bi tuhaf oluyor ve ağır oluyor sanki ?
Hediyeee canım biz tommybaby den aldık bugün geldi gayet iyi duruyo travel sistem çift yönlü pusetli canım
Selufkaa Esra2019 puset olmadan da tam yatıyor aslında o şekilde de kullanılabilir bence. Pusetle bir tık ağır olabilir aslında ama travellere göre yine hafiftir bence. Bastonla travel arası bir model sanki
Ezgi90 Peg prego book 51 sportıvo aldım. Kullanan arkadaşım ve satıcılar çok övmüştü arabayı. Bütçeniz uygunsa tavsiye ederim. Güvenlik ve kullanım açısından çok iyi bir bebek arabası.
Bsrbkts İnstagramda hesabınıbilenanne post açmıştı bebek araba tavsiyesi üzerine. Orada da kullananlarin yorumlarıyla kendimce bir dosya hazırladım kim ne kullanmış neyini beğenmiş neyini beğenmemiş diye. Excell dosyası olarak hazırladım ve kabin boylara ağırlık verdim. Çünkü herkes travel sistem pişmanlıktır diye yorum yapmıştı ve 2. Araba almak zorunda kalmışlardı. O dosya buraya nasıl yüklenir bilmiyorum bilgisayarda hazırladım ama bilen varsa seve seve paylaşırım belki yardımcı olur. Ben tek arabayla işi çözmek istiyorum. Şuanda aklımda kalan silver cross jet compact ve tripper Venüs compact aklımda kalan modeller.