Zeyneppmuratt Kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan test yapmaya başladım 🙂 daha önceden yaptığım testlerden 1 tane bırakmıştım negatif dün adetime 4 gün varken test yapmak istedim ve yaptm negatifti kızdım ve çekmeceye attım bugün cekmeceden birşeyler alırken gözüm takıldı ve böyle belli belirsiz flasla belli olan bi çizgi gördüm ve hemen tekrardan test yaptım ve aynı şekilde onda da flasla görülen bi çizgi cıktı sizce hamilelik olur mu biraz uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen cevap verin 🥰😘
Beybitooo Zeyneppmuratt adetinizin geçmesini bekleyin benimki 4 gün geçmesine rağmen çok silik bir çizgiydi yada erken gebelik testi alın insallah güzel Haberlerinizi duyarız 😊
Nhr682 Zeyneppmuratt Ben de senin gibi atmıştım ertesi gün baktığımda silik çizgi vardı inanmak istemedim ama yinede özele gidip hemen kan verdim değerim 30 çıktı cok erken olduğu için öyle çıkmış☺️ İnşaAllah seninde öyledir canım
Zeyneppmuratt Beybitooo ya bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştı aslında biraz korkuyorum da testin kendi çizgisi mi cıktı diye ama öyle olmuş olsa herhalde diğerlerinde de olurdu dimi
Zeyneppmuratt Nhr682 ya silik ama öyle böyle değil cidden çok silik bakınca tam belli olmuyor anca flasla korkuyorum yalancı çizgidir diye
Zeyneppmuratt Sermec atmak isterdim ama kesinlikle fotoğrafta dahi çıkmıyor canım çok uğraştım fotoğrafını çekmek için ama çıkmıyor yani
Zeyneppmuratt Sermec inşallah canım 1 buçuk senedir bekliyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış
Pnrbtr Zeyneppmuratt aynı şey bugün benim de bŞıma geldi. Dün yapmıştım. Bugün çöpün içinde gördüm bi bakayım dedim silik bi çizgi oluşmuş. Ama tabii ben ihtimal vermedim. Daha da test mest yapmadım. Yapmicam da çok çektim bu negatiflerden. 😢