Sedolii Kızlar Allah aşkına bu tırnak batmasının çözümü nedir ya ağrıdan yürüyemiyorum 😔😔 Doktora felan gidin demeyin çünkü gittim hamile olduğum için bişey yapamıyorlarmış😔
Kahramanandmom Sedolii bende şuan çekiyorum iki ayak baş parmaklarinda .... Ve 3 hafta once dogurdum kara merhem verdi ise yaramadi . Korkuyorum operasyon olucak diye sonu
Bege212121 Sedolii tırnak çektirmek maalesef 😓😓 ben 2 kez ayrı ayaklarda tırnak çektirdim 3. De kenarlardan tırnak zarını aldırdım öylece kurtuldum.. ama ne çektiğimi ben bilirim tırnak batmasından🤭
Sedolii Kahramanandmom canım ben daha önce geçirdim operasyon korkulcak bişey yok ama şuan bişey yapamıolar ve aşırı derecede canım acıyo gece ağrısından kaç defa uyandım😬😬
Safiyeerdall Kahramanandmom bende oldum uyuşturuyolar iğnesi biraz acı veriyor o an sonrası acı hissetmiyosun. İğnenin etkisi geçince acı veriyor biraz 😊
Denizy Kızlar bende evleneden önce yıllarca bunu çektim. Hatta tırnağımı da çektiler ama kökünden çekildiği yanlarından yer açılmadığı için tekrar batık şekilde çıktı. Sonra eşim aktardan çay ağacı yağı aldı onu kullandım geçti bende inanamadım. Çok zor onunla yaşamak 😕