zynps 37+4 olduk, bu gün kontrolüm vardı, 3420 gr olmuş kızım, hızlı büyüyor, 4 kilo olursa sezaryene alırım dedi doktorum, hiç açıklığım yok, açılma olması için önerebileceğiniz şeyler var mı? Meryem ana eli otu hiç açılma yokken kullanılabilir mi? Bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz? Doktorum normal Doğum için çok uygun olduğumu söyledi, Bebek Doğum kanalına da girmiş ama açılma yok, bilgilerinizi bekliyorum 🙈
Deletedmom0065 zynps canim genelde bol bol yuruyus squat merdiven inip cikmayi oneriyorlar. Surekli hareket yani. Hatta coguna dogum oncesi yerinde duramiyorlar enerji geliyor 😁 Otu da nişan gelince koyuyorlar diye biliyorum
Tulaymustafa zynps canım bildiğim kadarıyla meryem ana eli otu doğum esnasında suya atılıp rahimin açılmasını sağlıyor
aslimutlu1 zynps hurma ye , merdiven in cık , yerleri silerken egilerek sil . Sürekli sıcak suya gir , acılmayı tetikliyor. İlşkiyi de sıklastır .
Kevser_29 zynps hemen niye sezeryan diyo ki ya ac interneti son haftalarda yapilmasi gereken acılma olmasi icin hareketler vardir onlara bak yap hergun merdiven in cık bol bol sıcak duş al hurma ye bol bol çömel kalk normal dogum daha iyisi daha temizi hakkimizda hayirlisi tabiki de ama bunlari da goz onunde bulundurun eskiden sezeryan mi vardi
zynps Kevser_29 internetten de baktım ama burada tecrübeliler vardır diye burada sormak istedim, hızlı kilo alıyo, 40 haftaya kadar 4 kilo ve fazla olur dedi, ilk Doğumda 4 kilo Doğum çok zor olur riske atmıyorum dedi
Mavilianne zynps Canım benim de kanala girmişti açılma yoktu. 40. Haftada 2 cm açılma olduğunu söylediler ve hemen doğuma aldılar çünkü nst de sancım çıkıyordu. Ertesi gün öğlen doğum yaptım. Vakitleri var İnan ki ben neler yaptım açılma olsun diye 🤷🏻♀️ 😂 dersen ki yine de deneyeyim. Squat sıcak duş hurma ilişki merdiven inip çık yürüyüş yap birde çubuk tarçın kaynatıp iç canım 😇 İlk doğumumu yaptım ve bebeğim iriydi korkma 🥰
zynps Mavilianne normal Doğumu çok istiyorum, yapabilirim diye düşündüm hep, doktorum da yapabilirsin çok uygunsun dedi daha çok inandım kendime yaparım diye, bir umut işte açılma olur belki diye her şeyi deneyeceğim inşallah 😃😃 çok teşekkür ederimm ❤️