Ahorha Gozdearslaner Bende de oluyor 34. Haftadayım tecrübeli arkadaşlar yazarsa bende burada bekliyorum Bide özellikle idrar geldiği zaman daha da büyük bir baskı hissediyorum o baskıdan elimle göbeğimi tutuyorum sanki aşağı düşecek gibi geliyor
Mudurehanim Gozdearslaner benimde 34+1 uzun süre oturduğumda tekrar yürürken kasıklarımda baskı oluşuyor. Gece sağa sola dönerken de aynı baskı var. Uyutmuyor🤦🏼♀️
Hzlhakko Gozdearslaner evet bende yaşıyorum tam 34 haftalığım 2 gündür aşağı vuruyor sanki orada hareket ediyor gibi bebek baş aşağı olup kafasını dayadığı için arada bir sancı yapıyor otururken bile sanki basıyor alttan @Ahorha
AsenaD Gozdearslaner aynen bi haftadir filan karnimda acima ve alt kisimlarinda sa ayaktayken agri varr ayni şeylerr bebiş aşagiya inmis yük binmis hissi var
Tugbayucesoy 32.haftadaym aynı problem bende de var ama benim erken doğum riskim var ondandır diye tahmin ediyorum sizin öyle değildir inşallah
Gozdearslaner Tugbayucesoy yok canım benim erken doğum riskim yok cok şükür.sende ınsallah vaktınde alırsın yavrunu kucagına :)
Tugbayucesoy Gozdearslaner amin inşallah canım benim bebeğin başı doğum kanalında çok aşağıda dedi doktor ultrason da yüzünü bile göremedik kanalda olduğu icin o yuzden hep yatİş verdi doktor