Kzban35 Çok halsizim kusuyorum sürekli kokulardan midem bulanıyor ev temizliği bile yapamıyorum sürekli uyku istiyor vücudum
Denniz Ilk haftalar öyleydim şuan 30+3 oldum bugün yine başladı halsizlik bulantı eve gidip uyumak istiyorum 😥
Cerenylmzz Denniz 30+1 bende öyleyim durduk yere midem bulanıyo sürekli uzanmak istiyorum hiç bişey yapmıyorum akşama kadar sabaha kadar da uyuyamıyorum ne olacak böyle sonumuz 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Saliha28 Kzban35 bende başlarda öyleydim beşinci haftada başlamıştı ama hepsi geçiyor emin olabilirsin sadece sabretmen gerekicek
Cerenylmzz Kzban35 yok canım geçecek merak etme bende ilk 3-4 ay çok bulantılı geçti Sonra tamamen kesildi şimdi son aylar arada bir yokluyor maalesef katlanıyoruz ama geçecek merak etme yok yenisin daha ilk aylar hep zor nedense 🧚🏻♀️
Saliha28 Kzban35 insana hiç geçmicek gibi geliyor ama geçiyor emin olun ve sonrasında da çok güzel günler geliyor🙏☺️
Kzban35 Denniz bizde öyle hemen doğsun istiyoruz ilk bebeğimiz acaba kime benzeyecek nasıl olacak şuan cinsiyeti ne olacak acaba diye merak ediyoruz
Cerenylmzz Denniz aynen bi yandan doğsa az da olsa şu zorluk geçse diye bekliyorum bir ümit ama mecbur dayanacaz biraz daha 😏