Nvn00 yok canm istediğin kadar sor ben yardımcı olmak amacıylada yazmıştım ben sana bi güzel anlatayım ozaman kısaca😊 20 haftalık hamileyken ağrılarım başladı iyi bir üroloji dr u bul dediler çoo şükür karşıma çok ii bi dr çıktı 22 23 haftalık hamileyken stent takıldı. Dr anestezi vermicem sana dedi bu şekilde alttan takmaya çalışıcam ama olurda takamazsam uyutucaz son çare dedi ama hiç gerek kalmadı biraz acı hissettim takılırken ama dayanılmayacak bişey değill. Çok şükür o rezil rüsva eden ağrılarım dindi çok rahatladım stent le zaten böbreğim iflasın eşiğine gelmiş mecburduk yani. Aynı hastanede kadın doğumcumda vardı izmirde misin bilmiyorum ama özel egepol hastanesine gidiyordum eğer yakınsan çokça tavsiye ederim hem kadın doğumcum hem üroloji dr um aynı hastanede olunca çok paslaştılar ben stent takılmak üzere hastaneye yatınca kadın doğum dr um Bülent bey geldi sakın korkma bebekle hiçbir alakası olmayacak bu işlemin aksine bebeğimiz içinde çok yararlı demişti bunu sana rahatlaman için anlatıyorum 😊 asla erken doğum riski olmadı 38.haftamda sezeryanla doğum yaptım çok şükür şuan kızım 6 aylık gayet sağlıklı ki oncaa antibiyotik kullanmama rağmen😊 doğumdan 1 buçuk ay sonrada stent imi çekti dr um onda da doğumda olduğu gibi spinal anestezi ile yaptı hiç bişey anlamadım zaten. Esas ben uzun yazdım sanırım 😊 başka aklına takılan varsa sorabilirsin canım