Annesinin1tanesi napoliten_ Allah herkese vicdan merhamet versin canm ne kayınvaldelr var melek gbi kmleri var cadı gbi bu gelinler içinde geçerli tabi yarn birgn bizde kayınvlde olcaz ve bunlarn hepsi bize ders olmalı canm. Halbuki iyi olsalar kendileri kazanacaklar bazen herşeyden mahrum kalıyorlar insan üzülüyor.
muhallebik Annesinin1tanesi katılıyorum. Kesinlikle karşılıklı olacak iş. Gelin de kayınvalide de saygı çerçevesi içinde konuşup hareket etmeli. Yoksa oh ben gelinim istediğimi yaparım da olmaz..
Annesinin1tanesi muhallebik tabi ki. Aradaki saygıyı koruduk mu herşey çözüme ulaşır. Kendi annemize babamza naslsak herşeye alnmıyorsak onlara karşıda öyle olmalıyız. Saygı herşeyin başıdır🤗
Dilberrr napoliten_ zihniyet meselesi bacim kndi de yapmis bana da yapcakmis. Kendinde tutmus bende de tutarmis bende saka misiniz ya asla izin vermem hangi ayette hadiste yaziyomus gsterin dedim. Pesine de inanman lazim zaten inanmazsan olmaz dedii, birde inancsiz itikatsiz oldum kabul olunan olaylari dualari sorgulayan munafik oldum hadi cik isin icinden 🙂)) Allahim evladima saglik versin ben kizim oldugu icin sukurler ediyorum o istedgini sylesin. Ben konusmayla cozum bulamadim onun taktigini uyguluyorum syledikleri bi kulagimdan griyo digerinden ckiyo. Bak bufa bi cozum 🙂)) Allah hepimizim evladini bize bgslasin yuvamiza hanemize huzurlar versn hepimize hidayet versn ne dyim 🙂
Dilberrr hande123 ayneeen oylee. İmtihan iste napalimm Allah hepimize hidayet versin dgru yolu gstersin. Erkek annelerinin cogundaki "oglan anasyim bi tane daha alir oglum ama bnden dha bulamaz gelin havlasin dursun cok konusursa dul kalir" dusuncesini alsin ins bska trlu gtmez bu olay. Ki benim kaynanam yuzume syledi "anadir bulunmaz ben anneyim ben dgurdum bi defa dunyaya gelinir dedi karidan bi tane dha aliverirr olur biter" dedi. 🙂)) Zihniyet bu alayida bu dusuncede. Kocama syledim tabii ki byle dedi annen dedim. Eski kafali iste bosver duyma oyle symi olur dedi. En son kocam artik annesinin dengesizliklerinden kndide yildi bana da yuz vermek istemiyo bana kalsa tek lafta tikar bidaha bakmam yuzune cok iyi bliyo. Aldi beni krsisina takilma hc brseye uzme kndini eski kafali iste geri kafali dinleme bi kulagndan grsn otekinden ciksin dinliyomus gbi yap sonunda kndi dedgini yap kndi bldgini yap ama onunla kavga etme sus rica ediyorum bnm.htrima bozma onu konusrken dinliyomus sansin seni dedi kavga etmektn arada kalmaktan yruldum dedi. Bnde smdi oyle yapmaya calisyrum. Sncta dger trlu svstgimda huzurum gidyo byle dha iyi. Bence bu konusarak uzlasamadgmz insanlar icin hele de kaynanalar icin daha etkili br cozum o dinledgni saniyo sen o arada kafanda bska syler dusunuyosun tavsye ederim 🙂)
hande123 Dilberrr cehalet işte ne diyeceksin ki 40 hendek bulup develeri atlatsan onun zihniyetini ezemezsin çünkü o da annesinden öyle görmüş ınu ezmişler erkekleri el üstünde tutmuşlar bu da aynısını sana yapmaya çalışıyor oğlu ayrılsa üzülse yuvası dağılsa mutlu mu olacak !!! Hani diyorlar ya şu dünya da en çok ne olmak isterdin diye tek diyeceğim gamsız olmak ! O kadar çok isterdim ki gamsız olmayı kafama takıp kendimi hasta etmezdim ruh hastası edecekler beni az kaldı 🙈🙈 Allah herkese güç versin tek dileğim bu
napoliten_ Zaten bir onlar kral , bir onların oğlu var hayatta diğerlerinin canı cehenneme.Ya ne aptalca düşünceler var şu kaynana dedikleri insanlarda anlamıyorum , komikler ya.Çok sinirleniyorum konu bu olunca
Dilberrr napoliten_ bak sorsan hepsii "Rabbim verdi emanettir erkek evladim var" derler. Ama konu inanctan cksin azicik hepsinde mod su" ben dogurduuumm erkek dogurdum erkekk boru mu? İnsanlik icin cokk onemli bir mutasyondu insan irkinin devamiydi ve ben sagladim ben cikarttim bi tarafimdan erkek dogurdum adam dogurdum" olur byle gogusleri kabara kabara boburlenerek "ben erkek yaptim sen yapabilir misin? Ama ben yaptim" oluyolar 😃 aslinda bi yerde gercekten cokk komik yaa. Acinasi bi haldeler aslinda saplantili psikolojik sorunlari olan kisiler takintililar. Zamaninda insan yerine knmamislar buyuk.ihtimalle o yzden gelini insan gbi grmuyolar. Tek vasiflari erkek anneleri olmalari o yzden sahip olduklari statuyu guya koruyolar. Ama bunlar bize hep ders olsun ileride bizde byle yapmayalim. Biz cektik cektrmeyelim. Ben hep syluyorum evladimla bagim kuvvetli olucak insaAllah ama asla ona bagimli olmayacagim ona saplantili kalmayacagim ve oda benimle bagini saglam tutacak ama asla bana bagimli olmayacak. Ben onun icin onemli olmaliyim evet ama asla bensiz olamaz gbi bi saplantiya onu sureklemeyecegim. Ve ins bu sylediklerimi de yapabilirim 🙂)
napoliten_ Dilberrr hayat bizim hayatımız.Yemin ederim eylem başlatıcam yakında sokaklarda sinirim bozuluyor ya bu meseleye böyle hamişleri üzgün görünce 😂
Dilberrr napoliten_ baslat kiz 🙂)) karsi grup olarakta erkek annelerni grrsek hic sasrmam ama sylim 🙂))
Dilberrr hande123 ayneen oyle sinir hastasi olcaz ruh hastasi olcaz hunilerle dolascaz o olcak. Kendimize yapiyoz baskasina degil aslinda insaAllah bzde ders alirizda toplanirz bian once ne dyim 😏
Dilberrr napoliten_ tamamdir o zmann bir eylem.olursa evlatlaru uyutup mamalarinu hzrlayip sirt xantamizi ve bebek arabalarimizi alip toplaniriz 😃 hamile oldgumuzu unutmayalim o zmana dogarlar sonucta bunlarida dusunelim 😃
Snamp Esin arkandaysa sorun olmuyor kendimden biliyorum ama esin senin savunmuyorsa anne kuzusuysa zor dedigin anneci oluyorlar annesine bisey desen kavga gürültü kopuyor yani esin senin arkandaysa sana bisey demek bile düşmüyor ben birşey olunca yada annesiyle bi sorun yaşayınca esime söylüyorum oda uyarıyor annesini ben muhattap olupta yüz göz olmuyorum buyuzden eşe bağlı bence
Kizimveoglumm napoliten_ en rahatı benim galiba kızlar ne kaynana var ne görümce nede elti bir tane kaynım oda evde kaldı evlenmiyor kayınpederimde zaten çalışyor evimiz ayrı herşey yolunda ilerliyor kaynanam 7 yıl önce vefat etmiş Allah rahmet etsin kötü bir kadında değilmiş eşimin akrabaları olsun eşim olsun hep söyler seni görseydi eğer başının üstünde tutardı diyorlar hayırlısı böylemiş napalım kayınpederim kaynımda çok iyiler kendi ailemden çok onlar arar sorar beni kızım ne yapıyorsun nasılsın diye Allah razı olsun hepsinden eşimden yanada şanslıyım bir dediğimi iki etmez 💕🙏🏻😍
Sedafirat Of kaynanam iki gündür bizde kalıyor gece boyu horluyor 2 gündür ruh gibi dolanıyorum uyuyamiyorum bi de diyor sizin eviniz hic rahat değil gece hic uyumuyorum 2 günde hayatımı zehir etti herseyime karışıyor dun markete kadar gittim gitmez olaydım tencerelerimin yerini değiştirmiş odamin seklini semalini farklı yapmış ben boyle beğeniyorum boyle kalsın diyor catlayacam ya kendi evi aşağıda gitmek bilmiyor zaten esim eve geç geliyor o ara birlikte zaman geçirmek istiyoruz bi bakıyorum esim yukarı çıkınca arkasından o da damlıyor gece 1 e kadar gitmiyor sonra da diyor buraya uzanım burda yatım hemen uyku bastı oysa aşağıda 4 kaynım bekar onu bekliyorlar ama nerde kafayı yiyecm şimdiden böyleyse doğumda vay halime benim
Dilberrr Sedafirat 😃 ay tovbe yaa sinirlerim.bozulduu inan okurken ondan guluyorum vallahi. Rahat degilmiste niye yatcam diye ugrasiyormus. Her biri ayri bi alem bunlarin yaa. Allah yardimcin olsun 🙂
KubraatMacit Sedafirat ben işte gelde laf anlat böylelerine kovsan bile gitmez böyleleri düşüncesizler ya
Sedafirat Dilberrr KubraatMacit aynen diyo ki çocuk olunca emzirmeden emzirmeye getiririm sana önce çok takılıyordum hatta sinirden ağlıyordum artik cevap vermiyorum diye sinir oluyor kendi ağlama noktasına geliyor çocuğumun tırnağına kurban ederim onları ben onlar için doğurmuyorum çok istiyorsa doğursun ne güzel ya ben çocuğum için çalışıp çabalayım o gelsin hazıra oldu canım
KubraatMacit Kaynanam kayınbabam tam bir duvar ne söylersen söyle bir hareketle bile insanın siniri bozulabiliyor. Ne kadar sağlam psikolojin olsun ne kadar kocan araknda olursa olsun insanında bir sabır noktası var ben sabredemiyorum valla