Kubraa23 Kızlar hamilelikten dolayı mı bilmiyorum ama yüzümde bi çok sivilce oldu doktora gitsem ilaçları kullanamayacağım aynı şeyi yaşayan var mı varsa ne kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz ?
Tugbaklc Kubraa23 aynı şeyler bende de oluyor 22 haftalik hamileyim hala çıkıyor erkek bebek kaynaklı sanırım kizimda hic olmamıştı çok güzeldim artık umursamıyorum 😁 boynuzlu gibi geziyorum bide kocamanlar
Badevehande Aleovera sürebilirsin yada doğal maske yap yoğurt bi kaç damla limon suyu kahve telvesi gibi gerçi ben maske yapıyorum normal yüzüme
casper12 Badevehande Badevehande tek kullanımlık maskelerın zararı var mı bilginiz var mı ben yapıuorum her hafta ama korkuyorum
Kubraomer04 Kubraa23 bir cay kaşığı pirinç unu 3 cay kaşığı da istersen gül suyu yada normal şu maske haline getir cildine yada sivilce olan yere sur 15 dk sonra yıka bende faydalı oluyo tabi sizde bilemem ama 😊
Pisi Hiç bir şey kullanma bence çünkü zamanla geçiyor. Benim ilk üç ay efsane sivilce çıktı. Aynaya bakamıyordum. Bir de iltihaplı çıkıyordu yüzümü silemiyordum bile acıyordu ama 3 ay sonra geçti şu an cildim çok güzel.
Ozgehasan Boşuna biseyler kullanmayın bence kızlar yine çıkıyor çünkü geçse bile doğumdan sonra geçiyor ama 💁😘
Minikmucizeee Walla bende 15 haftalik hamileyim suratim delik desik oldu hiçbirşey kullaanmadim kullansam bile o sivilcce geciyo baska yerde çıkıyor
sevval55 İlk 3 ay cildim mahfıldu aynaya bakasım gelmiyodu sakın elleme her gece üstüne limon sür hemen kurutuyo izleri içinde madecassol kullanabilirsib