Bahar_trky Merhaba anneler. 26 günlük bir bebeğim var sütümün azlığı nedeniyle ek olarak mama kullanıyorum. Bebelac gold la başladım fakat mamadan mı kaynaklı bilmemekle beraber bebeğim çok fazla gün içinde ıkınıyor gibi gerinip zorlanıyor ve ağlıyor bu beni çok üzüyor gaz sancısı çekiyor. Mamayı değiştirmeyi düşünüyorum. Hipp marka olandan almayı düşünüyorum. Kullanan anneler var mı aranız da memnun musunuz.?Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sghslove Bahar_trky hümana yı araştırdın mı hiç? Yeğenime çocuk doktoru tavsiye etti bi araştır derim. Sma da iyi ama kabızlık sorunu yapabiliyormuş
ozgeya Bahar_trky Hipp combiotic kullandım 1 yaşına kadar.İçerisinde hem prebiyotik hem probiyotik olduğu için gaz ve kabızlık sorununa iyi geliyor.
Hkmt Bahar_trky ben ilk bebeğimde kullandım bebelac aptamil vs vs ama gaz yaptı tabi hipp en güzeli onunla devam ettim sma da olabilir eski bir mama digerlerini cok önermiyorum canım şeker fazla oluyor
Ozgehasan Bahar_trky mamaya doktor kontrolünde mi gectin kendin mi? Belki de yetiyor sutun bence kendin başlama öyle emzirdikce çoğalır sütün hem cNm
Bahar_trky Sghslove Onu araştırmadım hiç pek bilgimde yok zaten hipp i önermişlerdi direk ona odaklandım 😕 teşekkür ederim yorumunuz için
Bahar_trky ozgeya ay inşallah bizde gaz ve kabızlık sorunundan kurtuluruz ufak paket alıp deneyecegım. Teşekkür ederim.
Bahar_trky Ozgehasan yok cnam kendim gecmedim bebeğin idararının rengi cok koyuydu doktora götürdüm yeterli beslenemiyor dediler mama takviyesi yapmamı söylediler 😕
Arn1 Bahar_trky merhaba bebelacın çok fazla kabız yaptıgını duymustkm bizde hip kullanıyoruz özellikle hipp combıotıc olan çok iyi kaka sorunu yaşamıyoruz
asli_kerem Bahar_trky aynı sorunu yaşadık oğlumda. Hipp’e geçtim düzeldi biraz problemi. Biraz pahalı ama çok güzel bir mama.
Ozgehasan Bahar_trky hmm anladım canım hip iyi diye duydum aptamil gaz yapıyor mus sma da iyi diye duydum bide
turker_meryem_yavuz Mama konusu tam bir başa dert yaa her bebeğe aynı olmuyor bazılarında gaz yapıyor bazılarını kusturuyor filan benim bebeğim mesela sanarsın gurme önüne koyduğumuz hiçbir mamayı beğenmedi. sonra doktorumuz humana yı önerdi baktım araştırdım baya sağlıklı mamaymış. gdo yok şeker yok. piyasadaki diğer mamalarla karşılaştırınca çok sağlıklı geldi. başladık işte şimdilik beğendi gibi umarım devam ederiz. sana da tavsiye ederm.