Birhamis SemihenayArslan dene bakalım öyle diyolar inşallah gecer gecene kadar uzanma ama daha kötü yapıyo
Birhamis Susamtanesii evet yaa ama cabuk geçti biliyomusun 20 li haftalarda evet ben hamıleyım dedm artık karnım buyumustu birden 37 gelmişim 🙂 darısı başına olsun inşallah
Susamtanesii Birhamis amin inşallah canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah ama bana zaman geçmiyor hiç ve karnım da dümdüz daha 🙂
Birhamis NesrinDefne yaa ciddenmi bana arada oluyo böyle uyku gunduz bastırıyo gece bişey yok 😀 kızınmı olcak maşallahh isim düşündünmü
NesrinDefne Birhamis İsim işini taa eşimle sevgiliyken düşünmüştük hazır yani 😂 Kızım olacak Defne düşünüyoruz adını iyice popüler olmaya başladı oysa ki ben 5-6 yıl öncesinden kararlaştırmıştım 🙄😂
Birhamis Susamtanesii evett daha çıkmamıştırr 20 den sonra başlar cıkmaya pıt pıt hissetmeye basladınmı ay o ilk hissetmeler cok güzel yaa pıt pıt atıyo karnın 😍
Susamtanesii Birhamis ayy inşallah o zaman 1 ay sonra hem hissederim hem karnım çıkar inşallah🙂 sizinde mi 20 de oldu ?
Dejavu Birhamis aslında 40 da yapsa daha iyi olur. Benim doktor 38 de başlıyormuş. Korku var biraz açıkçası ama bakalım. Uykusuzluk kötü yaa. Bide burnum tıkalı keyifsizim
Birhamis Dejavu korkma ya dogum yapcaz o kadar catı muayenesi nedirr ki ne kadar kötü olabilir öyle dusun hep 😊
Birhamis [bilinmeyen] yaa öyle diyolar ama herkes daha uyuyan uslu bi bebek duymadımm 🙂 allah yardımcın olsun cok zormu ilk zamanlar alısmak falan
Birhamis Obsesifk 2 ye kadar uyuyabiliyosan ne mutlu sanaa bende oda yok en geç 11 de uyanıyorım oda sabah 9 da esim işe giderken bi uyanıyorım sonra bidaha dalıyorum öyle 🙂
Obsesifk Birhamis uyuyorum canım ama keşke erken uyusamda kendimi biraz düzene sokabilsem bak haşa uyku yok sıfır
Birhamis Susamtanesii tam hatırlamıyorum ama sanki 18 de falan hissetmeye baslamıştım böyle içinde karnıma vuran bişey ama cok hafif mide gurultusu gibi ama degil degişik bişeydi ya 😍
Birhamis Susamtanesii evet ilk bebegim 9 kilo aldım sımdılık bebegimde 3 kiloymuş fazla almadım ben kilo 😊