Zilan__zilan Melike37 askımmm 😍 benim bugünkü testi atıcam şimdi sende bir bak bu koyulaşmışmı banamı öyle geliyo kafam karıştı
Melike37 Zilan__zilan kuzu ya bişey dıycem benımkınde c t yazısı yokta t yazan yer max tarafında oluyor dımı
Zilan__zilan Melike37 kız benim yumurtlama çoktan geçti 😁😁😁 şimdi niye böyle oldu onu anlamadım. Su içmedim 12 4 arası yaptım
Melike37 Zilan__zilan benımkınde yazmıyor pembiş testlerde yok. 😊 kafam iyice gitti hangısı hep çıkan çizgiydi c dimi 😁 kaseten anlıyordumfa bundan anlamıyorum ama senın bugun yumurtlama değerlendır kuzu
Melike37 Zilan__zilan kuzu adete yakınken bazende olabılıyormuş 2. Yumurtlama aldıgım sayfa bana dedi istersen devam et belkı 2. Yumurtlamayı buluruz
Melike37 Zilan__zilan aynen kuzu cunku aldıgım sayaf bana devam er dedi ben etmedim ara ara yapıyorum sadece bıde onu geçtim içine sinmese erken gebelik yap bakalım
Melike37 Burcu2121 kuzum bak sabah kalkınca suyunu felan iç 2 saat önceden sıvıyı kes istediğin kadar lavaboya cık öğlen 1 de hergün testi yap ben öyle yapıyordum
Zilan__zilan Melike37 heyecandan ölücem 🤦🤦🤦 az kaldı salı günü randevum var belki orda çıkar çıkmazsa test yapmam
Burcu2121 Melike37 Tm kuzum bugün 8.günüm zaten bugün çok yoğundum yapamadım daha ama yarından itibaren hep 13.
Melike37 Zilan__zilan sen şuan yap bakalım kuzu erken gebelik he yoksa bugunu değerlendir bence ama aldıgım sayfanın dediği gibi olabılır ya yumurtlama konusu kuzu heycan yapma dur 😁
Zilan__zilan Melike37 erken gebelik testim var iki tanede normal test var ama yapmıyorum çünki yumurtlamam ayın 16 sında oldu 5 gün içinde birşeyler olsa bile çıkmaz bu kadar bekledim 2 gün daha bekliycem 😍🙈🙈🙈
Melike37 Burcu2121 kuzu daha erken ben ilk yaptıgımda 18. Gunumde buldum bu ay 11. Gunde sabırlı ol sürekli hamile kalıcam diyerek birlikte olma kafandan cıkar