Melike37 Burcu2121 kuzum çok dikkat istiyen bişey dikkatlı yap bi sorun yoksa sizde aslında hemen tutması gerek bı doktora danıştınızmı kuzum
Burcu2121 Melike37 gittim bir şeyin yok dedi 1 sene olmazsa gel dedi kuzum ovulasyon testi aldım bugün 2.kez yapıyorum.. olmadı bi türlü ya nerde hata yapıyorum bilmiyorim😔
Melike37 Zilan__zilan kızçe ya bişey diycem yumurtamayı bulunca çatlama olduktan sonra tek çizgi çıkıyordu sanırım yoksa geen 2 tanemi
Zilan__zilan Melike37 askımm yine 2 tane çıkıyor ama biri daha silik belirsiz gibi. Ama hep 2 çizgi çıkar Lh testlerinde
Melike37 Zilan__zilan kız kaset tıpınde benım yumurtlamadan sonra boş çıkıyordu dur bak dün akşam yaptıgımı atıcam ben yumurtlamayı 13 ünde buldum kaldırdım dedim 1 defa daha yapıyım
Melike37 Zilan__zilan https://i.imgyukle.com/2019/10/17/Ej47HH.jpg hatta dun gece 12 den sonra yapmıştım 😁😁
Zilan__zilan Melike37 az kaldı bende 23 ü test yapıcam. O diyil 22 side konturolum var tahlilim yapılıcak bide orda çıkmazsa test yapmıyım dimi?
Zilan__zilan Melike37 neyse daha sakin olalım sonuçta ucunda ölüm yok sağlıklıyız çok şükür o bile güzel. Ne hastalıklarla uğraşan insanlar var sadece sağlıklı olmayı diliyorlar 🙄