Melike37 Zilan__zilan kız o bel ağrısı felaket bendede vardı geçti lavaboya gittim peçeteye susam kadar bi kırmızı bısey gördüm ama anlamadım ne
Zilan__zilan Melike37 bitanem bekle belki adet diyil yerleşme kanamasıdır. Normalde adetin başlarken kan nasıl gelir ilk gün çokmu azmı?
Melike37 Zilan__zilan normalde cok gelır parça parça bişeylerle böyle ama şuan sanıyede bir belimin ortasına agrı gelip gidiyor test yaptım bişey cıkmadı
Melike37 Zilan__zilan bakalım şuan bişey yok dahada ne olcak pek umutlu değildim yumurtlamayı bıdahakı ay bulurum dıye üst üste günler değerlendirdim ertesı günde bulunca sperm artık canlılıgını yetirmişti yani hayırlısı artık ne dıyelım kuzucum
Zilan__zilan Melike37 eşine hergün keçi boynuzu içir bende bu ay öyle yapıcam inşallah hamileyizdir gerek kalmaz 🙏
Melike37 Zilan__zilan pek umut yok 😁 kız soğan kürü felan denedinmi hiç kürlerle hamile kalan cok var
Zilan__zilan Melike37 bikere haşladım midem ağzıma geldi kokusundan içseydim ölürdüm herhalde 😂😂😂 yapamadım
Zilan__zilan Melike37 soğan güzel ama haşlanmış sade suyu iyreç kokuyo sarı 🤮🤮 başka bildiyin kür varmı?
Melike37 Zilan__zilan kuzu takipe aldır kendini bence yumurtlama takıbı yapıyorlar ben altan baktıkları için gitmiyorum şuan hazır değilim ona kürtajdan korkum kaldı içimde çok hırpalandım