Sezin8 Merhaba, ben 16 gün önce adet oldum yaklaşık 1 haftadır yumurtalıklarıma bıçak batıyormuş gibi ağrı giriyor sürekli baş ve bel ağrısı dünden beri de ayak ağrısı var, göğüslerim şişti ve acıyor, canım olur olmaz şeyler çekiyor ve geçen hafta beyaz akıntıya birlikte çok hafif pembe bir kanama geldi daha adet tarihime 2 hafta var hamile olabilir miyim bu kadar erken belirti olabilir mi?
Sezin8 Evet adetimin bittiği günün ertesi günü oldu sürekli de ağlıyorum sebebini anlayamadığım bi şekilde inşallah hamileyimdir 2 yıldır çok uğraştık😍
Badevehande Eğer söktürürse erken adet olmuşsunuz ama hemen sonra da tütmüş olabilir bende göğüslerime dokunamıyordum
Sezin8 Badevehande şuan adet olmam için çok erken ama 2 hafta var ve ben 1 hafta kala belirtilerini yaşamaya başlıyorum normalde adetimin bide midem ekşiyor sürekli
Badevehande Sezin8 bende sizin gibi bebek beklerken ve belirti gördüğümde 15 güne bir adet de oldum 2 ayda bir de oldum bir sorunum da yoktu o sebepten demiştim
Sezin8 Anlıyorum teşekkür ederim yorumunuz için ben ilk defa böyle olduğum için hem korkuyorum hem mutluyum anlıyorsunuzdur beni😔
Badevehande Sezin8 tabiki anlıyorum 1yıl 7 ay bekledim bende hemde kürtaj olmuştum ilkimi. İnsan en ufak şeye mutlu oluyor içi umut doluyor inşallah gebesindir🌸