Arn1 Merhaba arkadaşlar ben dogum yapalı 55 gün oldu aslında harika bir hikayem yok ama benim gibi korkan çok anne gördüm bugün ve onlar için yazmak istedim...Gebeliğim içerde kanama oldugu için düşük tehlikesiyle başladı daha sonra 4. Ayımda da erken dogum riskiyle devam etti aylarca progestan igne oldum artık igne vurulacak yerim kalmamıştı..4.aydan sonra her seferinde antibiyotik kullandıgım halde yükselen enfeksiyonum oldu dahiliye ve. Kbb ye gittim ama gebelikten olabilir denip gönderildim 5-10 arası olan enflasyon degerim 29 a çıkmıştı ve artık agladım ve çok üzüldügüm işin dr um bir daha yapmama kararı aldı sonra 7. Ayında bebegin boynunda kordon olduğunu öğrendim Sürekli takiple 9. Aya geldik artık gün aldım 39+4 de dogum için bu arada şekerimde vardı ve insülin kullandım bu yüzden bide kordon dan dolayı sezaryan a karar verdik dogum yapacagımın sabahı saat 4 gibi suyum geldi apar topar hastaneye gittim dr normal dogum da olur bence bekle dedi kordon mani degil neyse biz beklerken nst de bebegimin kalp atışları sıkıntıya girdi apar topar nasıl alacaklarını şaşırdılar ve sezaryan oldum elhamdulillah bebegim doğmuştu ve tam 5 kez kordon dolanmıştı boynuna yani allah korusun biraz daha beklesek daha kötü şeyler olabilirdi..tabi dogum yaptım harika bir oda hazırladık gelen giden anlatamam o kadar çoktu ki cocuk dr bebegimin enfeksiyon yükseldiğini ve küveze almak zorunda oldugunu söyledi tam 8 gün bebegim küveZde kaldı ama sonunda çok şükür kavuştuk şuan 55 günlüğüz çok uzun oldu farkındayım okurmusunuz bilmem ama içini ferah tutup herşeyi Allaha bırakın o işini biliyor gerçekten bu yaşadıklarımın hepsini unuttum bile...Allahım hepinizin evlatlarını sag saglim kucagına almak nasip etsin inşalllah 🥰🥰🥰
Olimbera Arn1 hamileliğinizden önce mi şeker hastasıydınız ? Bu arada hamdolsun bebeğinize kavuşmuşsunuz Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah 🤗
Arn1 Pinarx9 evet dr lar kültüre falanda baktılar ama hiç bişey çıkmadı annede oldugu için bebekte de çıktı
Anne6161amine Arn1 benimde bebegm enfeksiyon dan küvezde sizin bebeginixin enfeksiyon degerlerş kaçtı
Arn1 Anne6161amine 5 le dogdu 7 ye yükseldi hemen aldılar normalde dr ben almazdım ama annede var o yüzden baktılar eve gidip gelirsen daha kötü olur demişti ne kadardır bebeginiz küvezde
Anne6161amine Symcht idrar yolu enfeksiyonu vardı ama doktorum ilaç Bile kullanma az demişti dogum yptm 2. Gün enfeksiyon deyip küveze aldılar anneden geçti dendi
Arn1 Anne6161amine hiç üzmeyin kendinizi.bol bol süt sagın ben aglamamaya çalışmıştım sırf sütüm gitmesin diye sütünüz şifa bebege gerçekten çok zor biliyorum gidiyorsun uzaktan bakıyorsun ama geçiyor allahım izniyle orda olması daha iyi çünkü biz anlamadan daha da yükselebilirdi
Pinarx9 Anne6161amine Arn1 yaa çok üzüldüm 😞 aynı durum bendede var 21+6 haftalığına idrar yolu enfeksiyonu ilaç kullanınca iyi geliyor arada tekrarlıyor umarım aynı durumu yaşamam😞😞
Sirin_beyza Arn1 canım hayırlı uğurlu olsun zor seyler yasamıssın ama inancına bayıldım sen Allah a güven hersey yoluna konulur
Arn1 Sirin_beyza kesinlikle öyle ne kadar kafamıza taksakta olacagı varsa oluyor bir de kötü düşünmemek lazım ben onu anladım hep iyi düşünüp iyiyi çağıralım
Olimbera Arn1 ben hamileliğimden önce diyabet hastası olduğum için hamileliğimin başından beri insülin kullanıyorum ama normalde insülin kullanmıyordum yeni olduğum için endişelerim çok fazla 😢
Arn1 Olimbera biz bir kaç dr a sorduk kullanmamız daha iyi dediler yani bebege hiç bir zararı olmuyor hi canınızı sıkmayın inşalllah dogumdan sonra bırakırsınız ben dogumdan sonra bıraktım gebelikten oluyor hormonlardan dolayı