Gamzelim06666 Adet günüm yarın bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım yine yok 😞😞kasıma kaldı hayaller 🤦🏻♀️ Oysaki birçokta belirtim vardıı..
Ladygirl Gamzelim06666 kaç gün varken test yaptın benimde belirtim yok hiç sadece göğüs sızısı var. 6 gün önce test yaptım negatif çıktı. Rabbim bilir bize ne zaman vereceğini canm bir de düşünme diyorlar hep evdeyiz nasıl düşünmicez bilmyrm artıkya
Blackkcat Gamzelim06666 zamanı gelmemiş demek ki canım inşallah daha fazla aratmadan gelsin meleğin🤲🏻Üzülme kuzu sağlıkla gelecek inşallah başka bi ay💜
Gamzelim06666 Ladygirl 16 sı adet günüm yani yarın kasık ağrılarım çoktu belim ağrıyodu erken gebelik aldm çıkar diye yok yine aynen öyle akşama kadar evde oturuyorum nasıl düşünmücem 😕
cnntylmz Gamzelim06666 benimde kasima kaldi bide klomen kullanmistim cok ümitliydim ama nasip degilmis
ecemtmr Gamzelim06666 canım benım gebelıgım adet gecıkmesının 4.gunu erken gebelıkte sılık cıkmıstı 2.gunu yapmıstım gecıkmenın cıkmamıstı bıle kendınızı yıpratmayın sakin olun kafaya taktıkca olmuyor malesef :(
Mucizemmm00 Prowomen şaşe var fitbulldan aldim sitesinden kullandigim 2 ayi hamile kaldim sans verin bence. Doktorum onermisti icinde hamile kalmayi kolaylastiran vitamin koensim Q10 falan var
ecemtmr Mucizemmm00 bende canım onu kullandıgım ılk ay hamıle kalmıstım aynı zamanda esımde promen K sını kullanmıstı kutular yarılanmadan hamıle kalmıstım etkısı oldugunu kesınlıkle dusunuyorum 10 ay olmamıstı 11. y gebelık olmustu :)