LINDAMAY Bu postu happy kids de açmam gerektiğinin farkındayım fakat uzun zamandır o uygulamaya giriş yapamıyorum hala bu sorunu çözemediler. Sorum doğum yapmış üyelerimize gelsin; 8 hafta önce sezeryan doğum yaptım ve birkaç gündür sarı sıvı ve kokusuz akıntı gelmeye başladı. Mantar olmadığından eminim hamile kaldığım günden bu güne eşimle birlikte de olmadım ordan da bir bakteri geçmiş olamaz bunun dışında doğum ile ilgili olabilir mi diye merak ettim. Duruma göre doktora gidicem ama şu anda gözlem yapıyorum. Aranızda doğum yapanlar varsa yorumlarsa sevinirim lütfen 🙏
ezehra LINDAMAY o bendede olmuştu canım bende sezeryan oldum. Ama geçiyo sadece geçen yine öyle oldu adet sancısı vardı olcma sandım olamadım sarı leke geldi. İnşallah bişey yoktur 🤷♀️ ben de doktora gitmedim sormadım da
LINDAMAY @adm @NaimeYilmaz happy kids giriş sorunları hala devam mı ediyor 1 ay oldu hala giriş yapamıyorum 🤷♀️
NaimeYilmaz LINDAMAY evet bir süredir sorun vardı. 3-4 haftadır. Şuan happy kids uygulamasında ki tüm sorunlar iyileştirildi. Giriş sorunu yok şuanda.
ezehra LINDAMAY yok hatta benim uzun süre geldi o ben normal doğum yapamadığımız için içerisi temizleniyor diyr düşündüm hep 😂