haticeD08 Zehraokan 37+1 bugün ama henüz ağrı falan yok henüz, alt tarafımda kemik sızlıyor gün içinde ağırlıktan muhtemelen sizin var mı?
zynpgdkl Zehraokan 36+4 haftalığım adet sancısı gibi ince ince sürekli sancım oluyor dün gece ilk defa bel agrısıda değil sırt agrısı yaşadım vajinama iğne batıyor gibi ve yine ilk defa çatı kemiğime bi baskı hissettim amma nasıldı😱 doğuruyorum zannettim..
zynpgdkl Zehraokan ama dün mutfak temizliği yaptım kap kaçak dolapları beyaz eşyaları sildim çömelerek ondandır belki bu agrılar
haticeD08 Zehraokan Ben de aynı normal istiyorum ama illa belirti olmak zorunda değildir her halde. Bir anda da olabilir belki. Bazen geceleri çok hafif adet sancısı gibi oluyor ama aşırı hafif yani sancı bile sayılmaz🤷♀️
lalbrk 37+1 im ben de. Kendimi yorunca bel ağrım oluyor. Ama yatarsam çok yorulmazsam iyiyim. Bebeğim ters. 25 Ekim net olmamakla birlikte sezaryen tarihim. 40 haftayı dolduramam çünkü böbrek genişlemem var . Böbrekleri rahatlatmak için 38+4 e kadar bekleyeceğiz. O zamana kadar dönüpte gelmezse sezaryen olacak. Benim de 2 gündür farkettiğim normalde hareketleri çok keskin ve can acıtıcı şekildeydi ama 2 gündür sanki daha yumuşak ve daha sakin. Acaba yerinin darlaşmasından mı kaynaklı? Var mı bu durumu yaşayanlar???
haticeD08 lalbrk Evet ben de çok hissetmiyorum. Yer daraldığı için hareket azalması normal diye biliyorum o yüzden hiç panik olmadım. Eskiden göcükler oluşurdu şimdi daha çok mideye ya da yanlara baskı şeklinde hissediyorum.
Cemreee lalbrk bugun hareket azlığından doktora gittim. Her seu normaldi doktorum artik boyle olacak yeri daraldi dedi bu arada 36+3 benim
Eceyavuz Zehraokan 35 de doktora gittim nst de de sancim cikti acilma yoktu .. 37+3 üm nst ye girdim sancim çıkıyor.. kasıklarim da ve alttan bi ağrım var surekli bebegim coook zayıf hala 2700lerde 😥 yarin doktora gidicem
lalbrk kbrnur34 Bana normalde ürolog katatel takılmalı dedi 35. Haftada. Ben istemedim. Öyle olunca doktor 38 e kadar gelmezse alırız böbreklerinin rahatlaması lazım dedi. Bebeğimde dönmedi zaten bir türlü