aksu5334 2 gündür burun tıkanıklığı ve akıntısı ile baş ağrısı vee tabiki kulak tıkanıklığı da başladı😏 limonlu ıhlamur içiyorum bal ile birlikte kamaa sonuç değişmedi bol bol da mandalina yiyorum napıcam ben şimdiii🤦🏻♀️
Suheyla19A aksu5334 aynisi bendede var canim ateslenmemeye dikkat ediyorun gerisi sorun degil insallah gribin omru 4 5 gun diyolar sabrediyorum 2 3 gundue bende
ebis aksu5334 salgın var galiba bende çok hastayım 13. Haftada yiz doktora gitmeyim dedim içimde hep Bi endişe. 3.gunu hastalıgimin bal sıcak su limon karışımı içiyorum iyi geliyo bana
Beray34 Çok geçmiş olsun bendede var atlatmaya çalışıyorum kısmen daha iyiyim zencefil limonlu bitki çayı bal ile iç.buruna serum fizyolojik yap.buruna sıcak su havlu kapatıp buğu yap.sinüsler dolmuştur baş ağrısı yapar baş ağrına parol.doktorumun tavsiyeleri
Beray34 aksu5334 zencefil limon olan sallama çaylardan tüketiyorum ben. Açıkcası ıhlamurdan daha iyi geliyor. bende öksürükte var ıhlamur göğsü yumuşatıp afedersin balgam söktürdüğü için gece uykularım bile bozuldu.
ebis Beray34 sizede geçmiş olsun bende burdan geçmiş postlarda buldum tarifi. Zencefil mi iyi gelir ıhlamur mu acaba bunun dışında
Beray34 ebis ıhlamur balgam söktürüp öksürük yapıyor zencefil limon dr önerisi oldu o daha iyi geliyor bana.dene istersen bünyeler farklı sonuçta hangisi iyi geliyorsa ondan devam edersin
Ltfy Bende 3gündür yatıyorum gripten 😞 hiçbişey kar etmiyor ilaç kullanmadım zaten. Annem sağolsun sabah akşam mandalina sıkıp verdi ve bol bol nar yedim başka bişey yapmadım. Çok şükür bugün daha iyiyim. Dün bi ateşleme sıtma tuttu hemen sirkeli ılık bir duş aldırdı annem ve tabiki çocukluğumuzda ki sirke li su uygulamasıyla çok şükür rahatladım. Deneyebilirsiniz mandalina suyu ve nar. Rabbim hepimize şifa versin..
aksu5334 Suheyla19A vallahi yaa bi rulo tuvalet kağıdı yanı başımda silip silip atıyorum sağ tarafım yara oldu😏
Suheyla19A aksu5334 ahah ayni ay valla bende havlu pecete koydum oturma odasina yatak odasina valla insallah bian once gecer su illet