hulyafatmadmr Merhabalaaaar bebeğim 6+6 günlük bugün gördüm geldim bitanemi😊Cinsiyet tahimini yapabilen biri varsa az da olsa merakımı giderebilir mii? Vajinal ultrason resmi bu resimag.com/i/31c0018d85d
hulyafatmadmr Musel ya ne bileyim duruşuna mı nerden girdiğine mi bakıyorlar ya ondan sormak istedim. https://eksiup.com/p/9w266306qb5a
Ebrulmmmm hulyafatmadmr merhabalar instegramda adım adım annelik diye sayfa var oraya fotoğraf atin derim cinsiyet tahmini yapiyor
hulyafatmadmr Ebrulmmmm ya ben oraya geçen hafta attım kesedeki konumuna göre erkek dedi. O da vajinal ultrasondu. Şimdi bu da vajinal ultrason fakat tam tersi şeklinde duruyor. Aklım karıştı😂
zelis63 hulyafatmadmr canm çok küçük insan anlamaz ama solduyda erkek diyolar ama değişende var bende solda erkek
Ebrulmmmm hulyafatmadmr çok ufak bi yanılmaya payı oluyor ama genellikle biliyor hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
gulsenkonakli Arkadaşlar yıl 2019 yapmayın keseden ya da 6 haftalık bebekten cinsiyet mi bilinir😊 biraz büyüse nub teorisi filan olsa anlayacağım. Heyecanınızı anlıyorum ama bence önce hamile olmanızın tadını çıkarın cinsiyet bi dursun her şey zamanında güzel😊