MinakAnne 38+5 im kaynanam yanımda ama çok baskı yapıyor ne desem öyle değil byle sen ayını bilmiyorsun sen beter kocan senden beter diyor resmen benim dogurmami bekliyor sonra ver elini memleket psikolojisi bozuldu benim psikolojim onunkinden beter arada sancım oluyor ha geldi diyorum uzanıyorum geciyor... bu nedendir anlamadım
Per_i9 MinakAnne öyle şeymi olur ha deyince gelirmi cnm bi bebek , vakti var ki daha bekliyo sabredin kaynanin acelesi ne sanki senin elinde olan bisey mi ah bu kaynanalar bela bela ..
Melektrk MinakAnne bu kadar gitmek istiyorsan git deseydin daha 15 gün var doğumuna yapıştır cevabı bide baskı yapıyor sen hadi doğ deyince doğsa keşke öyle ilahi bir güç bekliyor senden heralde 🤷🤦
Cigdemlii MinakAnne senin sıkıntın sana yetmiyor mu zaten kuzum ? Bir de o cahili çekiyorsun. Gönder gitsin kafan rahat olur.Sanki kendi doğurmamış. Stres yaratıyor bir de
Kuubra MinakAnne senin doğurmanı mı bekliyor memlekete gitmek için? Eğer öyleyse sal gitsin be onunla mı uğraşcan her gün insanın sabrını zorluyorlar ya
Real MinakAnne Allah kimseye muhtaç etmesin malesf bu dogumdada illa biri olmalı o yüzden kimlere nelere katlandık sustuk bence siz onu takmayın yurumu dedi yürüyün iki dakka sonra istediğinizi yapın idare edin .
Real MinakAnne ya bide şu var biliyorlar onlara muhtaç olduğumuzu o yüzden kıymete biniyorlar iddia ediyorum ona gelme doğumdan sonra gel deseydin bu seferde bı an evvel gelmek için can atardı he he diyin oda konuşsun dursun.
MinakAnne Real Öyle yapıyorum zaten ne yapsan bi dert zaten Neymiş çocuk dogudugunda ne yapacan bakabilcenmi lafa bak bakamicaksan bize ver... bu lafmi sizce
MinakAnne Real Zaten geldiklerinden beri düzenimi bozdular bu odam öyle toparliydi görsen şaşarsın şimdi savaş odasına dönmüş mutfak desen aradığımı bulamıyorum herseyde birey var zaten hangi birini anlatayimda derman bulayim
Real MinakAnne tavsiyem bı şekilde doğuma kadar kulak tikayin doğumdan sonrada bı an evvel toparlanmaya bebeğe uyum sağlamaya bakın ozaman kimseye ihtiyacınız kalmaz .yoksa doğumdan sonrada çok dinlerseiniz düzen muzen kalmaz.