Efile42 gulcin88 aaa sen cocugun olusum kesesini diosn ay demekki haftaya kalp atısı olurmu kalbimi olcak şimdi bu minnoşların😂😊😊♥️
gulcin88 Efile42 snap kullanmıyorum canım.Bebişlerin kalpleri atmaya başladı ama duymak için erken diye biliyorum 1-2 haftamız daha var :))
Efile42 gulcin88 bi yerde okudm saha kalbi yok diyodu ben durmadan internetten okuyorm işte haftasını tam bilmıyordum 5+5 ler şimdi demi 😊
Efile42 gulcin88 bugun gittim gülcincim. Ultrason 4+5 dedi son adet tarihim 5 eylül ama seninki bi hafta büyük oluyor😂
Tgcegkhn Efile42 Bende 5 eylüll 💕 saglık ocagından kan testı yaptırfım ordakı hemsıre bana daha henuz 1 haftalık bıle degıldır degerın cok düşül 3bın kusurdu.. 2 3hafta sonra gıt gorun dedı ama tabiki ben durabılır mıyım aynı gun ultrasona gorundum kesem gorunmedı sız ne durumdasınız
Efile42 Tgcegkhn öncelikle hayırlı olsun canım son adet günğnmü 5 eylülde bu 5 eylül neymiş arkds kocayı bulan cocuk yapmıs😂 hadi hayırlısı olsun daha doktora gidemedım ben ya
Efile42 Tgcegkhn bende 5 eylül son adet tarihim , uştrasonda görünmedi değerlerim cok düşük denildi normalde 6 binin üstünde olmasi gerekir dedi senin 3 dedi aşşagıdan kontrol etti kesemi gördüm ufacık bisey4hafta 5 günlük cıktı
Esra_benzek Nis şikayet edildi sonrada ceza yedi doktor 1 yıl boyunca her ay 15.000 tl para ödedi hastane kasasına
rumeysakara12 benim en son adet tarihim 6 temmuz kaç haftalık oluyorum doktorda uygulamada farklı çıkıyor 🙄
[silindi] benimde son adet tarihim 4 eylül bugun gittim kese ve bebek 5+6 göründü kaç gündür benimde kafam ona takıldı 😂
Efile42 [silindi] ben bugun gösterdim son adet tarihim 5 eylül ama 4 +5 dedi yanı 4 hafta 5 günlük gösterdi sadece keseyi gördüm
Rbs111 Efile42 bencede çok saçma ama adet günleri bile gebelikten sayılıyor . Yani tıbben 40 hafta (9ay) hamileliğin içinde o ilk 2 hafta da var . Adet dönemi yani 😊
gulcin88 Efile42 senin geç döllenme olmuş o zaman canım 😊 sağlıklı olsunlar da geri çok önemli değil 🤗
[silindi] Efile42 benim gecen hafta gittigimde çarşamba günü sadece keseydi ve 4+1 göründü bende bugun gittim tekrardan kese ve bebek 5+6 göründü benim son adet tarihim 4 eylül 😊🙈