hilos_30959 Merhaba ben 33 hafta 1 günlük hamileyim.İlk hamileliğim ve aşırı derecede acemiyim🙈Neredeyse hiç bir şey bilmiyorum🙈Bu yüzden sizlere danışmak istedim.İki gündür akıntım oluyor. Ama bana pek normal gelmedi. Sarı renkte ve aşırı derecede kokuyor. Ayrıca rahim ağzının iç tarafında da çok kaşıntı var. Acemi olduğum için ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim...
Mumsyuk hilos_30959 hpv virusu var miydi sende yada smear yaptirdin mi ? Ya hpv den kaynaklı olabilir yada idrar yollari. Kokmasindan dolayi diyorum normal akinti herkeste var.
Melek36 hilos_30959 hamilelik döneminde akıntı çok oluyor. Koku da olabilir diyor doktorum ama doktorum koku var dediğimde şunu sorar bana'akıntın çürümüş balık gibi dayanılmaz mı kokuyor? Eşini yatakta yatarken bile rahatsız edecek kadar mı kokuyor? 'Eğer böyle kokarsa enfeksiyon varmış ve ilaç kullandırır doktorun. Eğer hafif bir koku varsa pek sorun değil ama kaşıntın da varsa doktoruna sor fitil verir muhtemelen
hilos_30959 2104 kan,idrar,idrar kültürü bütün sonuçlara geçen hafta bakılmıştı. Hepsi de temiz çıkmıştı ama bu hafta kaptıysam bilmiyorum🙁
hilos_30959 Mumsyuk yok yaptırmadım🙁bilmiyorum ama normal akıntı gibi gelmedi bana o yüzden tereddüt ettim...