EbruIrmakAhmet canım sabırla bekle. Benim birinci gebeliğim böyle olmuştu 4 gün gecikmede silikti herkes yok yok hamilesin geç döllenme dedi umutlandım. Ama sonra 6haftalıkken kanamam oldu kimyasalmış. 2. Hamilelikte baktım günüm geçiyor 2 gün ama belirti çok yoğun hissediyordum ben. İlk hamilelikte anlamıyorsun ama benim vücudum o kadar bariz değişmişti ve midem kötüydü ki 2 günü test yaptım saniyede kıpkırmızı iji çizgi oldu ama gitmedim doktora var gibi umutlanmadm 7+4 falandı randevuyu o zamana aldım. Gittim o zaman direk varsa görünüyor. Kalp atışı vardı her şey yolundaydı geldim eve. Yine 3 aylık dönem tehlikeli diye olumsuz düşünmedim ama temkinliydim bidaha ki randevumu bekleyeceğim dedim en azından 11.hafta falandı gittim daha da güzel şeyler duyunca artık dedim ben hamileyim :) sabırla 7.haftamı doldur o zamana randevu al. He herhangi bi komplikasyon gelişir Allah korusun inşallah ki olmaz o zaman zaten acil gidersin. İnşallah bebiş vardır. Rabbım hayırlı kapılar açsın. Senle beraber tüm isteyenlere ❤️🌼